Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Malo kasnim i nisam bas pre aktivan...neke obaveze, guzva ovo ono....
Dan 55.
22. dan cvjetanja.
Prije 5 dana odradjen flush i pruning. Danas dobile GHS PF Mostly Indica. Ovo i sljedece gnojenje ce bit GHS da vidimo kako se ponasa.
Temp, vlaga....sve je manje vise isto kao i prosli put. Miris se lagano osjeti, ugodan. blag i svjez po metvici i jos necem nedefiniranom
Zasto bi sve bilo super kad moze drugacije @PowerSeed ti si majstor čupkanja pa me zanima jel ima smisla to radit tj, kolke mogu bit sanse da prestanu rast?
Zasada sam naso jednog otvorenog i zrelog....nezam kolko su ventovi otpuhali posto je na dnu to.
za po piz dit.
nisam ti ja tu majstor, ja ne cupkam jer namam sta, al obicno savetujem da se skida dok se vidi da ima smisla skidati, sretno jerbo ima jos da cveta, nije bas pred kraj, zapravo ni na pola puta
Ma znam, al si savjetovao ljudima da cupkaju ako ide....pa imas vise iskustva Tesko je u toj djungli nac sva jaja...a jedan(kojeg sam naso) je vec bio otvoren i po prstima ostavio polen.
...trebat ce mi srece tnx ...ako nista...kupujem papagaja