Dobro vece svima. Malo mi je dosadno pa reko ajde jedan raniji update.
Dan 40 od sjemena, 7 dana na cvjetanju. Imam osjecaj da je 5 tjedana vegetacija malo previse. Nadam se da nece previse rast u cvjetanju jer kako je krenulo...moglo bi to na stropu zavrsit. Racunam na tu indicu u krvi pa da nece pretjerat
Takodjer mi je malo zao sto sam radio lst jer je guzva vec sad pre velika a samo 2 puta je bilo savijano.
Prekjucer dobile zadnju full dozu TNT-a i Supervita. Sutra-prekosutra samo voda pa onda krece hesi za cvjetanje. Napisao sam u galeriji da nece biti HST-a ali ipak ce biti. Prunanje ce biti obavezno jer ima previse neupotrebljivih grana i vrhova, a i da smanjim guzvu.
Jedino jos nisam odlucio kada da radim pruning iliti lolipop.
Temp: 18-20 off / 26-28 on.
Vlaga: 60-70 off / 30-40 on.
Ima jedan mali trik koji bi htio isprobat. Dakle...radi se o isusivanju zemlje u 16.om danu nakon flusha. Zemlja se drzi suhom cca 5 dana pri RH od 30-35%. Na taj nacin se biljci drasticno ubrza metabolizam jer korijen primi velike kolicine kisika u kombinaciji za reguliranom vlagom i nedostakom vode. Nakon tih 5 dana biljka dobije full dozu PK i ona bi trebala vidljivo napredovati. Neznam samo dal da to napravim u 16om ili kasnije...mislim da je 35-45ti dan...ne sjecam se. Mene uvijek brine taj stress.....vidjet cemo jos sve.
Eto...prijedlozi, pohvale, pokude, savjeti, komentari, spamovi, trolanje.......sve je dozvoljeno