Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Neznam jesi li nabavio aparat za ovlaživanje, meni je ovaj vrhunski a koštao me je 100 kn. Možda ih ima još negdje za kupit izgooglaj možda nađeš ako nisi nabavio. 5 L vode traje mi 3-4 dana i drži mi vlagu od 60 - 70 ustvari ima regulator na sebi. Meni je vrhunski
Miris i okus : Blag i ugodan slatkasti. Mene podsjeca na proljetno cvijece
Ugodan za pusit cak i bez odradjenog curinga. Ne grebe za grlo i ugodan slatkasti okus ostaje pogtovo na pocetku jointa dok je dim "hladan". Rad: U pocetku nisam ni skuzio da sam napljugan jer nisam do sada pusio indicu dominant. Nema head buzz-a ni nista slicno, tek kad se pretjera se osjeti malo da radi po glavi. Znaci iskljucivo udara po tijelu. Ramena, vrat, noge. Kad se probate ustat, tek onda vidite da ste se razvalili. Odlican strain za bolove, opustanje, spavanje ili jednostavno ljencarenje pred tv-om.
Probao sam pomjesat WW i SS. To ne radit Takve kombinacije su za ovu 2g+ dnevno ekipu, ne za mene.
Eto to je to. Moze u zavrsene.
@mazar na pretjerivanje mislim paljenje druge frule odma nakon prve Prvi put sam mislio da nes ne radi pa sam 3 komada spalio...i integriro sam se sa foteljom Ici ce ulje. Ovo ce mami pasat full, da ne baljezga ko od ww ulja. @Tarzan@Smells Hvala vam Bilo nekih problema tokom growa, ali rjesilo se sve po putu. Bit ce jos dnevnika, bez brige