Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Upravo sam bio kod biljke. Noc je i vlaznost vazduha je 87%. Zbog prvelike vlaznosti razmisljam da posecem biljku. Cini mi se da je preveliki rizik da je ostavim zbog budje. Jel mislite da sam u pravu ili ne? Jel cu izgubiti sto se tice rada nesto? @Stipe ili bilo ko od iskusnijih, prisutnih,(@VenloNL,@Tarzan,@CilI ...) ako moze pomoc
Bilo bi lepo da to flushnes sutra, pojacaj ventilaciju i probaj izgurat bar jos 10 dana na vodi samo
Tek sad vidim slabo zalazim u unutrasnji uzgoj, sezona out-a... al tu je ostala ekipa... stej haj, peace
@orange-lion ma ja pratim, ali nisam siguran da cu uspeti da uocim na vreme, i to me plasi. Ostavljam u svakom slucaju. @L0oD flush sam odradio pre 2-3 dana, do kraja cu samo vodom. Vido sam malopre neke smedje trihome, no nisam uspeo da slikam sve lepo, ima ih max 2-3%
Na kraju ce, ako budj ne pokvari planove, sve ispasti kako sam zamislio: berba je 120 dana
samo guraj i .bit če to super,ne brini .za sve imaš vremena.nemože je buđ uništit cjelu za dan,dva ako ti promakne .uvjek poslušaj ludog,barem probaj pojačat vent....i uživaj,naj bitnije
Tako je @orange-lion
Skinuo sam malopre jedan popcorn, osusio fenom i smotao da probam. Ukus je bolji od pola ovih sema po gradu, a rad je u top 10 ikad(ovo je 10. godina kako pusim). Ko zna koliko ce dobro biti za nedelju dana, kada sazre skroz
ovo je polovina tog popcorna
hehehe,vjerujem da ti je naj bolja ikad samo pokusaj bar nesto ostaviti na kjuranju .fino minimalno mjesec dana.pa da vidiš onda miline,okusa i mirisa.znam kako to ide s prvim growom.ode još polu mokra,hrehehehee
120. dan - BERBA
Nakon duzeg razmisljanja, odlucio sam da nastavim po planu i posecem biljku 120. dana. Trihome nisam pratio, ali zadnji put kad sam gledao bilo je tu i tamo neki amber, sad bi trebalo da ih ima vise
Na kraju sam dobio tacno 105 grama mokrog. Nije neka kolicina, ali nije bitna kolicina
Trim sam stavio u teglu, zajedno sa 70% alkoholom, i ostavljam tako mesec dana (https://www.vutra.org/threads/old-school-trim-hash-oil-bez-kuvanja-hedovacha-vutra-rakija.12658/)
Sve u svemu - zaljubio sam se u ovaj hobi od kako sam krenuo, i preporucio bi svakom ko voli gandzu. Smiruje, uci strpjenju i uci da cenis to sto pusis!
Hvala svima na vutra.org! Da nije vas nikad se ne bih iscimao da pokusam ovako nesto. Naucili ste me tonu stvari, i nesebicno delili savete cak i kad sam ispadao glup, i zbog toga sam vam neizmerno zahvalan!
Vidjacemo se mi jos... pozdrav Vutro!
Pa ostala je jedna biljka u boxu, kao i jos 2 u limenkama. A kad to zavrsim planiram da napravim pauzu dok ne nabavim neke opasne strejnove
EDIT: I, da, hvala!