Auto Somango i Nyc diesel …Prvi grow.

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
23.04.2024
41
90
18
41
Ista postava 33 dan
IMG_1695.jpeg IMG_1696.jpeg IMG_1694.jpeg IMG_1692.jpeg
Novost je da su obe procvetale 30-og dana od izlaska iz zemlje.Ne mogu išta da poredjujem jer mi je ovo prvi grov i svaki dan se iznenadjujem progresom.Izgleda da su se ukorenile i ono što je vidno je da su počele brzo da se razvijaju i rastu.Juče zalivene sa po 1,5l vode i sa P-cvet5ml.Ono što smatram dobro uradjenim je LST.Nema nikakvih buba i nametnika osim ove na slici ali je bezopasna i nije ljubomorna na Marijanu.

Poslednja izmena:
23.04.2024
41
90
18
41
Imam potrebu da napišem kako sam vas našao.Ja nisam tipičan vutraš,štaviše ni ne pušim. Pre dva meseca sam dobio želju da vidim sebe i sve oko sebe drugačijom percepcijom i za to mi je bila potrebna vutra,gram vutre.Posle pokušaja kroz poznanstva neuspeh,pa na ulici opet neuspeh.Počeo sam da pretražujem net i vidjoh ima na trafikama CBD u teglicama po 1g,kupih to (dvaput) i dobih samo osećaj bačenog novca.Nakon toga kupih kilogram semenki industrijske konoplje,medjutim kroz čitanje skontah da šta god kako god oblikovao tu biljčicu neće biti thc-a .Konačno dodjoh ovde na trasu pravog puta ostvarenja moje želje sa početka.. Živeli

irieman

Voodoo Chile
Prijatelj Foruma
28.03.2013
2.817
13.055
358
Socotra Island
eelslap.com
Možda propušiš kad budeš probao svoj "stuff" :)
Šalu na stranu, ja sam na primer kao tinejdžer navikao da imam uvek nešto u džepu i potrošio bezbroj love za lošu travu. Onda kasnije, kako su godine odmicale i razvijao se život koji je oblikovala uglavnom poslovna karijera sveo sam konzumiranje na sasvim neku razumnu granicu i otkrio vape i edibles. Kad u jednom trenutku nisam znao šta ću od silnih tegli sopstveno uzgojene marihuane onda sam krenuo sa kolačima, bombonama, uljima, tinkturama... Poslednjih nekoliko godina mogu na prste da izbrojim koliko sprava sam godišnje srolao, ali s druge strane jedem je i rado cvet u vape stavim. Sve u svemu, ima ceo jedan svet i totalo drugačija dimenzija iza klasičnog pušenja. Ista stvar i ovde na forumu. Lejeri svega i svačega. Lagano samo.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Ne znam dal si pusac,ali trebace ti ili da naucis kako da zarolas buznu ili dnapavis pajp,vaporajzer za suvu materiju,bong. Ili uzmi po meni najlepse,napravi cannabuter,maslac sa kanabisom. I jednostavno pojedes,treba ti malo vise da pojedes nego,kad pusis,ali je voznja bolja i kvalitetnija nego inhalacijom. Ovi automati lepo izgledaju. Samo nastavi sa citanjem i upisuj glavne informacije,sve je lepo objasnjeno,nesto je cak i nacrtano:rofl:

23.04.2024
41
90
18
41
Nisam pusac al znam da smotam.Krećem sa dim dva i gasim:bocni::Imam u planu da iskoristim celu biljku jer je izuzetno zdrava:gled:Kako ću da iskoristim koren još ne znam al ću čitati da saznam kako mogu.Suvi list za čaj i zamenu duvanu.Zapažanja ću da opišem,jer neka iskustva mogu nekom da olakšaju grov.

Crazy Smoke

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
18.05.2010
682
6.579
233
Možeš macerat/tinkturu napravit tako da opereš korijen pa ga isjeckaš i osušiš i ubaciš u medicinski alkohol,rakiju... i pustiš na suncu 2 mj pa procjediš.
Želim ti uspješan grow i nek ti se ostvari da pobereš i zapališ svoje,samo naprijed!

• Sviđa mi se
Reactions: Trendline
23.04.2024
41
90
18
41
Hvala Bizo.
Birao sam sa manjim procentom thc-a.Ovo je dobra prilika da ispravim grešku.Inače,nisam znao da ima različitih proizvodjača istog naziva straina.Auto somango (advanced seeds) 15%thc,a auto nyc diesel (pyramid seeds)15%.

23.04.2024
41
90
18
41
39 dan
IMG_1697.jpeg IMG_1698.jpeg
IMG_1699.jpeg IMG_1700.jpeg
Prve dve fotke su somango pa druge dve nyc.Poslednjih nekoliko dana su počeli da žute listovi,uglavnom na nižim spratovima koje sam uklanjao ali trend se nastavlja.Zalivene su jutros sa punom dozom cveta. 7,5ml/1,5l. Zalivam pola doze cveta,samo voda ,puna doza cveta na nakoliko dana zbog trenutnih vrućina.Jel normalno da u ovoj fazi žute listovi.Poz

• Sviđa mi se
Reactions: dedeor and Ćyro
23.04.2024
41
90
18
41
Bile su visoke temperature poslednjih 6-7 dana,možda sam trebao da ih sklonim u hlad u najtoplijem delu dana.Dodaću N sledeće zalivanje.

irieman

Voodoo Chile
Prijatelj Foruma
28.03.2013
2.817
13.055
358
Socotra Island
eelslap.com
Nema to veze, Sunca nikad dosta i par sati jakog Sunca ne bi trebalo da smeta biljkama kanabisa. Pojela biljoza sve iz zemlje, ispralo se možda zalivanjem... Samo lagano sa plantelom, možda pola doze pa sačekaš koji dan da vidiš kako će da reaguje biljka. Neće žuti listovi da pozelene ponovo ali trebalo bi da prestanu da žute ostali veći fan listovi.

23.04.2024
41
90
18
41
Dan 40 i dan 10 cvetanja

Zbog vanrednog stanja prebačene su na lokaciju B.Narednih 7dana imaće 4-5 sati dnevno izloženosti suncu.Zbog boljeg svetla iskoristio sam priliku slikanja. IMG_1703.jpeg IMG_1704.jpeg IMG_1706.png Sl.1 Nyc,Sl.2 Somango,Sl.3 Somango(glavni vrh).Bilo je primetno da se zemlja brzo suši pa sam stavio seno na vrh zemlje da se zadrži duže vlažnost.

• Sviđa mi se
Reactions: dedeor

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Jeste,kad pocne da cveta,naglo ogladni i jede sta stigne,kad poklopa sve iz zemlje prelazi na listove,a ti ih imas bas malo ¿
Pojacaj htanu da ne pozute i ostali listovi,samo oprezno da ih ne sprzis,ako vidis da se po ivici listova javlja zutilo,reaguj brzo,isperi sa 3×vecom zapreminom vode od zapremine pota.

23.04.2024
41
90
18
41
Počeo sam oprezno sa gnojivom plantela cvet sa pola doze pre 10dana,pa sl. zalivanje samo vodom a juče sa punom dozom.Malo će ih usporiti lokacija B zbog manjka sunca ali bezbednost na prvom mestu. IMG_1710.jpeg Ovo je nyc iz drugačijeg ugla.Oduševljen sam kako napreduje::volimj::

23.04.2024
41
90
18
41
Dan 49
IMG_1755.jpeg IMG_1756.jpeg IMG_1757.jpeg IMG_1758.jpeg IMG_1759.jpeg Prve dve fotke su nyc,pa sledeće tri somango.Biljoze su u cvetu i polako se pune.Nisu primetni nikakvi problemi.Bilo je dva-tri dana baš vruće i par listova je u danu požutelo na nyc možda zato što je ožednela.Zalivanje vršim uglavnom na svaka 3/4 dana.Obe su izbacile belinu po vrhovima listovima i dlačice koje su bile bele postaju braon boje.Oseti se miris koji je kao miris limuna ali uopšte nije prodoran i jak,bar ne u ovom stadijumu.Zapazio sam još "čaura" u cvetu koje valjda treba da se otvore i da se vrhovi udebljaju.Generalno dobro napreduju a ja izgubio želju za duvanjem:lol:.Kako god,lepo se brinem o njima,ništa im ne fali i rado ću da probam ovaj cvet.:joint:

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Lepo ti to ide,manjak svetla al ako je zbog bezbesnosti.... meni se desavalo da u boxu pogorim biljke pa nemaju nikakav miris ,na krastavac. Mozda je takba genetika? Moje foto koje jos nisu blizu cvetanja lepo mirisu.

• Sviđa mi se
Reactions: Trendline