Auto Somango i Nyc diesel …Prvi grow.

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
23.04.2024
41
90
18
41
Upravo sam uradio flush.Pitanje dal će se oporaviti,ništa nije ukazivalo na ovo,nije bila žedna gladna.Inače,već 10 dana temperature idu 40C.

23.04.2024
41
90
18
41
Dan 63
IMG_1787.jpeg
Somango je otišao pod mač.Opeklo ga je jako sunce i nisam video da je moguć oporavak.Na deklaraciji piše za njega 60 dana "seed-harvest".Kako god ,suši se i sutra je smoke test.

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.664
11.891
356
Za dan sušenje, kjuranje, pušenje i smoke test/report :)
Neće to biti neki smoke report, odmah da ti kažem :) daj joj bar da se osuši kako treba, malo iskjura....

deklaraciji piše za njega 60 dana
Nisu mašine, živa bića su, cvetaju koliko im treba a ne koliko piše na deklaraciji
60 dana iz semena se odnosi na apsolutno idealne uslove koje od starta, sa sve onim nesretnim topiranjem, nisi baš imao

Nema veze, biće makar za pod zub
A sledeći put može biti samo bolje, nema šta :)

Čestitke za uspešno priveden grow kraju!

23.04.2024
41
90
18
41
Ostavio bih somango još 10 dana da nije izgorelo na suncu,ovako nisam imao izbora.Nije dostigao pun potencijal.Ma da,ostaviću da se suši par dana pa u teglu.Nyc gura dalje .Počelo je i njemu jako sunce da smeta pa sam ga maknuo u hlad.

TechnoChrome ✌️

High all the time.
Poznanik Foruma
23.03.2014
207
446
63
Auhhh... Pa ne mozes biljku koja nije naviknuta da izbacis na 60 stepeni tako odjednom nikad... Ne znam sta bih ti reko... Poskidaj to lisce sto je skroz spaljeno skloni je sa sunca i ja bi joj dao mozda malo djubriva za vegetaciju da proba da vrati koji list ako je moguce... Ne znam dal uopste ima svrhe nesto raditi, zajebo si se na kraju.
A sad videh da je otisla pod mač :thumb:

• Sviđa mi se
Reactions: Trendline
23.04.2024
41
90
18
41
Uvažavam kritike,a meni je najžalije.Kroz sopstveno iskustvo učim,ovde nigde nisam naišao na pasus da ne sme biljoza na jako sunce,čak suprotno sam pročitao da je biljci u toku cvetanja potrebno više sunca.Ako bude rad iole dobar biću zadovoljan,nauk za sledeći put.

• Sviđa mi se
Reactions: TechnoChrome ✌️

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.664
11.891
356
Svetla*
Na to se odnosi to "što više Sunca" :)
Biljka koristi energiju svetla (fotona je l), da vezuje ugljenik i vodonik i pravi šećere, što više fotona - brži i jači proces
Ali temperatura tebe koči. Visoke temperature su detrimentalne
Znam da je logika "kako već stotinama hiljada godina u prirodi" i slično
Imaj u vidu da je proizvodnja masivnih cvetova i kanabinoida sekundarni metabolički proces, nije biljci toliko bitan
Njoj je bitno da preživi i produži liniju.
I u prirodi ih Sunce spali samo tako, ako rastu same od sebe negde
Na tebi je da joj obezbediš uslove za ovo drugo, da se dovede do maksimuma

23.04.2024
41
90
18
41
Dan 66
Otišao je danas pod mač i NYc .Prosto se osušio,izgubio zelenilo i morao sam da ga ostavim na sušenje.Nije bio izlagan jakom suncu,a uvenuo je veoma brzo poput somanga.Mozda to tako mora mada sumnjam.Stižu utisci u sledećem javljanju. IMG_1790.jpeg

07.06.2021
30
124
33
35
Slavonija
Ja sam imao sličan slučaj u 60danu /75 danu automata .. iako su bilee na suncu od malih nogu #kak bi se reklo# , dobile su po prstima kako su zadnja dva tjednaa u slavoniji bile temperature 36+ .. tako da znat cu za ubuduće sklanjati u hlad kad budu temperature veće od 35c .. po tvojim boljozama više mislim da su u startu ostale bez sunca pa se nisu dobro razvile .. skinio sam i ja svoje , nije mi bilo druge ☹️ afgan mass mi je dao 50ak gr , northen light je samo u glavnom vrhu imao toliko ( šteta što nije završio 2tj kasnije , iako bih trebao biti zadovoljan).. uglavnom da ti se vratim na sunce budem ti okačio prvi dan kad su spaljenee skoroo sm počeo plakati jer baš sam dao sebe u njih aa ono ih sunce skoro pa ubilo ..
IMG_20240720_163511.jpg
ovo je glavni vrh northen lighta

IMG-e540bc6e2d6267ebabc4c7967151e13a-V.jpg pogle kako se jadna savila skoro me šlog strefio

IMG_20240715_100129.jpg kada sam je sredio od ovih žutih fan listova

Shvatio sam da samo joj treba dati ljubavi i pažnjee paziti na nju kao na sebe .. budi pozdravljen uživaj u svojim plodovima iduce godine ces pametnijee samo od starta joj daj direkt sunca u maximalnim količinama 8+ sati dnevno ..

PEACE ☮️☮️☮️

23.04.2024
41
90
18
41
Dobro je sve išlo do ovih visokih temperatura i za nekoliko sati ih je opržilo.Sad znam da biljoze pri kraju života ne podnose visoke temperature.Nadam se da će biti nekog efekta kad se dobro osuše i sazru.Za sledeći put ću bolje.

nisam

Aktivan Član
05.07.2007
194
1.280
143
42
Pa koliko sam ja upućen i vidim tog CBD-a u tim automatima i na kioscima ima i u HR i SLO,za Srbiju ne znam.

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.664
11.891
356
To ti je bez THC, samo CBD :)
plus u 99% slučajeva, pošto se gaji na masovnim skalama, vrlo često potpuno isperu cvetove pa ih posle parfemišu.. lepo kaže kolega, sintetika čista
U Srbiji na većini trafika imaš isto to, samo je Lemon Haze, ne znam da li iko više i kupuje :D

• Sviđa mi se
Reactions: goran641 and Ćyro

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Kod nas na kiosku takodjer krcato cbd proizvodima, sto vise, veli teta da mahom stariji ljudi prekk 50g kupuju, uglavnom vec smotane.

23.04.2024
41
90
18
41
Ima svega u Grčkim marketima ,preovladjuje CBD ali ima proizvoda sa THC.Moje iskustvo sa već smotanom thc je da nisam osećao ništa par dimova pa sam nastavio da polovine džojinta…efekt je bio da sutradan nisam mogao da ustanem da idem na plažu,izoštren sluh i osećaj kao da svaki glas koji se čuje priča o vama ,tek sam ustao u 18h.
Moj grow nije najbolje priveden kraju,zasad nema efekta ,možda bude kad sazri u tegli.
Iskustva stečena su da :klijanje u natopljenom papiru,ne u čaši vode,autoflower toping ili ne,dajem prednost topingu.Nadam se da će neki sledeći grow biti bolji.Bilo je ovo interesantno putovanje.Želja ispunjena.Sve najbolje svima .Može u završene.

• Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.664
11.891
356
ima proizvoda sa THC.
Nećemo da širimo dezinformacije na forumu, to je baš baš loše :)
Screenshot_2024-08-05-16-35-28-746-edit_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Teško da će javni marketi i trafike tako bahato zaobići zakon.
A upravo ovo što pominjemo gore (CBD cvet) je max 0.2% THC što je potpuno zanemarljiva količina
To što si ti konzumirao milion posto nije THC :)

Svakako čestitke na završenom dnevniku, biće bolje sledeći put!