Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
9.1. 25-ti dan 12/12
15l vode +40ml grow+30ml Bloom+20ml bio haven+ 40ml acti Vera+30ml top Max +30ml alge+15ml cal mag
4l za Royal poison
Po 3 litre za poison cookies,green Jack i white kush#1
2l za white kush #2
Biljkice su dobile miris, bit će nesta slatkasto
11.1. 27-mi dan 12/12
Mozda sam pretjerao sa cal magom svako zaljevanje pa je doslo do zaključavanja i biljke ne uzimaju hranu. Ne znam ni sam sta je u pitanju sa royalom i green Jackom. Tako da sam ih odlučio flušati dok nije krenula čista voda(ne znam koliko litara vode ,radio sam s tušem) na kraju flusha svaka je dobila 1,5l vode+6ml grow+5ml Bloom+6ml bio haven+6ml acti Vera+6ml alge+3ml top Max+1,5ml cal mag
Pratim sta se dešava i kao da mi se čini da se boja lagano vraća ,ali pratiti ću i dalje
13.1. 29-ti dan 12/12 režima
7,5l vode +21ml grow+21ml Bloom+21ml acti Vera+21ml top Max+15ml alge
2x 2litre za white kush #1 i #2
3,5l za poison cookies on također pokazuje znakove gladi
Pratim sta se s njime desava .vrhovi na njemu su sa Najviše kristala. Dok na white kush #2 kristali se stvaraju i po velikim listovima.
Slika koliko hoćete malo sam isprobavao kakve opcije kamera nudi
Hvala peroo
Za sada si bi rekao da je Royal posion povukao na green posion izgledom cvijetova,dok green Jack čini se da će povući na critical jack. A posion cookies će povući na cookies haze izgledom cvijetova. A sto se tiče mirisa mislim da je green posion auto dao svoj doprinos u sve tri biljke najviše u green Jacku.
Bit će poseban gušt zapaliti cvijetove na kraju
15.1. 5l vode +20 ml grow+20ml Bloom+20ml acti Vera+12ml alge+20ml top Max za Royal poison
16.1. 4l vode+ 20ml grow+12ml Bloom+15ml acti Vera+15ml top Max+ 12ml alge za green Jack
17.1. 33 dan 12/12 rezima
White kushevi cvijetaju 24 dana.
odradio sam fluš pod tušem na poison cookies.
5l vode vode +15ml grow+15ml Bloom+20ml acti Vera +15ml top Max+15ml alge+5ml cal mag+ 2,5 žlice bakterija
2,5l za white kush #2
2,5l sam sipao u poison cookies na kraju flusha
White kush #1
White kush#2
Poison cookies
Green jack
Royal poison
21.1. 9litara vode +40ml grow+35ml Bloom+45ml acti vera+35ml alge+35ml top Max+2 žlice bakterija
Po 4,5l miksa za Royal poison i green Jack
4l vode+10ml grow+12ml Bloom +12ml top Max+12ml alge+16ml acti Vera +jedna žlica bakterija
Po dvije litre miksa za svaki od white kushevi
25.1. 41-vi dan 12/12
9,5l vode +40ml grow+40ml Bloom+40ml top Max+40ml alge+45ml acti Vera
Pola miksa za Royal poison druga polovica za poison cookies
Po izgledu pistila bi rekao green Jack jos 2 tjedna,a Royal i cookies jos 3,kushevi cvijetaju tek 31 dan tako da oni će jos malo kasnije. Nekad kasnije ću pogledati sta kaze mikroskop.
Jesen je stigla u box prije očekivanoga na zalost,ali sta je tu je
28.1. 4l vode+ top Max za green Jack
1.2.48-mi dan 12/12
7l vode+30ml top Max
4l za Royal poison
3l za poison cookies
3l vode+15ml grow+15ml Bloom+15ml top Max+15ml acti Vera+15ml alge za White kush#1
2.2. voda za green Jack što će ujedno biti posljednje zaljevanje za njega prije berbe
2l vode+10ml grow+10ml Bloom+10ml top Max+10ml alge+10ml acti Vera za white kush #2
6.2. 53 dan 12/12
Život su završile tri starije biljke
Green Jack, Royal poison i poison cookies
Poskidao sam odmah malo veće listove,i izrezao na grane i tako će se sušiti
Sutra ću dodati slike od korijena kada ih povadim iz vreća
Ostala su jos dva white kush jos koje zaljevanje i oni će biti gotovi
Sutra će biti jedno od zaljevanja
7.2. 75 dana života 54 dana 12/12 i 45 dana cvijetanja za white kusheve
voda +top Max za withe kush #1 i #2
19.2. i zadnje dvije biljke su gotove a sa njima završava i ova avantura
Biljke su stavljene na sušenje,kada se osuše i iskjuraju malo objaviti ću jos jednom gdje ću se osvrnuti na mirise okuse i rad
Testirao sam biljke na stakleni joint,od svake sam uzeo 0,5g ali nije stalo sve po mojoj procijeni 0,3g sam probao od svake otprilike.testiranje sam vršio svaki dan nakon posla u šetnji sa psima,šetnja nam traje sat i pol odprilike.5biljki pet dana svaki dan po jedna testirana.evo da krenem sa opisima
Green Jack #3
Miris i okus su zemljani,bor,malo kiselkasti, punog okusa.
Što se rada tiče umro sam kašljući dok sam isprobavao. High kreće lagano i energično prvo se osjeti u očima, dok kroz 15-ak minuta energija lagano prerasta u lijenost ,a misli odlutaju za čas,svako malo se uhvatim kako razmišljam o nečemu drugome umjesto da razmišljam o osjećaju da mogu opisati. Popravlja raspoloženje. Odlična biljka prikupila Najviše pohvala od svih u ovom growu od prijatelja. cvijetovi nisu debeli ali su zato jako tvrdi rekao bi 9/10 ocjena za tvrdoću.
Poison cookies
Miris i okus su svježi,cvjetni,ruža,cvjet višnje.
Kašalj šou program,udarac u oči odma nakon par dimova.podiže ,podjednak high u tijelo i glavu. Veselica definitivno cijelim putem sam pjevušio. Noge idu same.cvijetovi su lijepe veličine i debljine,šteta samo što nije strečala puno u cvijetanju.
Tvrdoća 9/10
Royal poison
Miris i okus su voćni,citrusi i slatkasto
Što se tiče rada definitivno je više indika. Lijenost se javila vrlo brzo i pomisao da se barem mogu teleportirati kući ,noge i tijelo postaju teški. Taj dan nisam pjevušio kao predhodna dva dana. Kašalj slabiji ali prisutan.
Odlična genetika bez rast,debela stabljika,čvrste hrane ,da listovi nisu požutili prerano vjerovatno bi bili i veći cvijetovi,ali zadovoljan sam.
Tvrdoća 8/10
White kush #1
Miris i okus zemljani,začinski,biljni,malo kiselkasti punog okusa.
Prava kushina rekao bi,njega sam danas testirao i uf ,nakon sto sam se dobro nakašljao uslijedio je udarac u oči , tijelo i glavu. Mislio sam da su noge Teske kod Royala bile,ali poslje kusha noge su se jedva odvajale od zemlje ,definitivno biljka za navečer.osjećaj je uhh jedva idem ali popravlja raspoloženje i smiješ se sam sebi kako jedva ides.
Najmanja biljka kasnije krenula sa rastom ali na kraju mala ali kompaktna ,cvjetovi veliki i tvrdi 9/10
White kush #2
Miris i okus zemljani,oštar i punog okusa,osjetio sam dok sam pusio nesta kao suncokretove sjemenke.
Sto se tiče rada slabo se bori protiv stresa,udarac je vise energičan i u tijelo dok je glava recimo u normali ,iako se osjeti i u glavi lagani high.
Također krenula sa rastom kasnije od prve tri biljke,ali brzo raste,dobro streca,cvjetovi su kompaktni i tvrdi 9,5/10.kristala hrpa čak i po velikim fun listovima nemam zamjerke.
Kada se popuši normalan joint sa duhanom jos vise se propucaš. Da ne govorim kada se popuši par buksni,naduvam ko kanta. Ujutro također,pušim putem u autu prije posla svako jutro,i jedno jutro uđem u pekaru i vidim prijatelja Kaze on sta se tebi desilo...
Sve u svemu zadovoljan sam mirisima,okusima,radom kao i biljkama općenito,našla bi se kod svake neka zamjerka ali neću ih tražiti. Uglavnom nema razlike između kupovnih sjemenki i mojih,usudio bi se reći da su sve biljke bile bolje od nekih kupovnih što sam uzgojio do sada.
Hvala svima što ste ispratili ovu moju avanturu.
Dnevnik moze u završne