Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Thnx @jolly & @0Marac0
Nisam, jes malo frka bila oko vakumirke, al spopale me obaveze i gosti dok se susilo i kjuralo, pa nisam stigao, ali zelja i dalje stoji
Al ovaj trim je zlata vredan napravio sam kolace, 22g trima (al samo onog dobrog) i 5-6g budsa, na 200g putera, 15min na 120c decarb, 45-50min kuvao ispod kljucanja i 18min na 170c pekao brownije i ispali su bombon, ginnipygovi su prijavili paranoju, al iz ugla posmatraca nije bila paranoja, nego pogub jer nisu znali u datom momentu gde je levo, a ne nesto vise po meni to je vise brainmelt nego paranoja
A ja dovatim tacnu pa ocistim njihovu dozu x4 i bude mi taman, sve dok neko ne srola, onda me jedan dim zamalterise
ICE - Indica Cristal Extreme (Skunk 1 x Afghani x Northern Light x Shiva)
Nisam fan Earthy nota, ali ljudi ja nemam reci, ono zaljubio se ko malo dete nesto sto sam mislio da je odbojno ili nije po mojoj meri me sada fascinira svaki put kad zapalim odma me ispunjava taj miris dima koju napuni prostoriju, valda on zapocine taj euforija hype pod koji upadnemo, pa onda ga high isprati i tako vas poljulja. Svaki put se pitam sta je bolje ukus, miris ili rad? a rad, rad ne da mira nije za spavanje nikako, jer tek onda se probudi neki mali djavo i dobacuje ti svakakve ideje na pamet i tesko da moze da bude dosadno
Pre bi reko opasna Sativa nego extremna Indica mozda osobe sa manjom tolerancijom mogu da prijave jaci body stond
PS Mrvilica svaki put ima problem i posle duzeg kjuranja
Za ICE samo mogu reci da ce kod mene opet to je sigurno, sad dal pre ili kasnije Odlican body high iz kojeg se moze pokrenuti bilo kada, nema one tezine da mi je mrsko i tesko. Head high fokusira dosta, mogu da se unesem u posao i odradim nesto laganini, dok opet mogu na kraju dana posteno da zabodem Znaci deluje opustajuce i umirujuce, a opet nekako digne energiju i ume dosta da hajpuje i boostuje raspolozenje i osecanja. A ako nekom bas smeta, mana moze biti kolicina dima i jacina mirisa kada se zapali, meni je Ako ko voli skunk nece pogresiti, kada birate banke gledajte da je Shiva na listi, jer kod nekih nije