Zavrsili smo vege sa 30 dana, danas je drugi dan 12/12, slike su od sinoc
Ovo ce biti ili berry sa 10% hejza ili ce biti da sam ja preterao sa pk ili ce biti da joj je toplo nocu nemam gde sta da treniram kad je sve tu nabijeno bilo mi mrsko, al mislim da cu je veceras-sutra ogoliti malo, pa da prodise
Temp 29.5-30.5 RH ~40-45%, a nocu 25-26C RH<40%
Kontroler napokon par dana radi uredno i nismo imali problema
Znaci davao sam na smenu: tarantulu, pa enzime, pa voodoo, pa enzime, pa tarantulu itd uglavnom po njenom izgledu bi rekao da obozava tarantulu i enzime, u toj smeni kada bi davao, dok za voodoo ne pokazuje nista posebno, ali korenu ne bi rekao da smeta nesto posto je sada bas da kazem krupno i debelo, jace nego pre
Dnevno iz tri puta popije 1l destilovane i 8dcl cesme, u kojoj su 0.8ml calmag, 4.5ml bloom, 0.5ml pk = EC 1.3 (+h2o 1.5)
Tako da smo samo na npk sada i danas idemo na 4 zalivanja, a do kraja nedelje prelazim na bloom, treba i Si da uglavim
Svetlo je vec par dana 152W isto 30-35cm
Ako koga zanima Canna je 5-2-7, GT CalMag 3.8-0-0, pk 11-12 (rastvorljiv 5-10)
Pa prelazim AN bloom 5-5-9, Sensi CalMag 4-0-0 i Overdrive 1-5-4, sa cim ce ovde biti manji odnos Ca i Mg na npk, al to tek za par dana
Imam i BigBud Coco, al to je tako neka gusta tecnost, da mi se jednostavno ne koristi, nem pojma sta cu stim. . .