malo sam zakasnio, nisam ocekivao da cete tako brzo napraviti novi
dobro izgleda ali sam jos poprilicno nespretan u snalazenju na ovom novom forumu, al nema veze par dana i naviknut cu se (kao i ostali)
fali mi stari forum naravno, ali isto tako mislim da treba napredovati, a ovo je ipak neki napredak..
ima par stvari koje mi bas i ne sjedaju.. ovaj "špijun" ... puno puno bolja je bila opcija "novi sadrzaj" preglednija i brza, mislim da "špijun" nema nikakvih sansi pored novog sadrzaja" heheh
onda ova gornja smeda traka sa facebookom, i ostalim gl. totalno nepotrebno, preveliko je i forum je nepregledniji zbog toga (bar kod mene,,nemam nesto velik monitor) ako mozete, prebaciti iz te smede trake gore desno "ime korisnika (Tarzan), poruke i obavijesti" u ovu zelenu, npr. ispred opcije "search" staviti poruke i obavijesti a iza "search" profil korisnika,, bilo bi idealno..
na naslovnoj stranici odma desno ispod searcha veliki avatar i pise tarzan s mojim nekim podacima, a 3-4cm iznad opet mali avatar s imenom korisnika,, mislim da je mali sasvim dovoljan, a ovaj veliki totalno nepotreban- neka ga zamijeni opcija "novi sadrzaj" koja je tu prije bila, naravno ako moze..
i nesto totalno nebitno al i to cu spomenuti haha, ovo sa statusima- moras kliknuti "interact" da bi vidio sadrzaj, nije ko prije da se vide komentari npr (14) hehe al kao sto sam i rekao nebitna stvar, pored ovih gore nabrojanih..
velika napomena, ovim postom ne zelim vrijedati rad admina (ja bi po*izdio da mi neki tamo kenja a ulozio sam truda u nesto) nego samo ukazati na nesto sto se mozda moze izmjeniti da bi forum bio funkcionalniji,pregledniji i laksi za koristiti.. svaka cast na trudu, brzi ste.. sve pohvale i veliki poz