Od tih sa liste Hesi
Od onih koji nisu na listi Canna,imas gore link na njihovu stranicu pa si pogledaj
Od onih koji nisu na listi Canna,imas gore link na njihovu stranicu pa si pogledaj
Poslednja izmena:
Hesi proizvodi su mi nedostupni sada sam gledao nemaju na stanju pa sam pogledao ovaj organski ionik green fuse bloom ima na sajtu otvorice ti da procitas o njemu deluje mi kao dobra stvar i ako mozes reci mi jel se tako koristi?Pa vidi svako od njih je dobro na svoj nacin ima razlike u ceni naravno pogotova kad je u pitanju fitofert i fertico koja su znatno jeftinija od ovih ostalih koji si naveo.Meni je osnova Hesi a na tu paletu prehrane ja dodajem nesto od fitoferta za vege i od AN koristim cal-mag i carboload koji i ne koristim.E sad vec sam ti rekao negde u postu da moras znati razliku izmedju mineralnih i organik gnojiva jer mineralna su npk koji su vec razlozeni i odmah dostupni korenu dok organik treba da se prvo razlozi u supstratu pa onda da se usvoji i naravno sve to ima svoje i vuce odredjene benefite a ne pravilno koriscenje bilo kojih gnojiva donosi samo bed u growu i odredjene komplikacije,zato sam ti i naveo da se moras malo uputiti u tematiku da bi ti neko bilo sta rekao konkretnije.Ako si pri parama uzmi Hesi paletu i miran si nekoliko growova,e sad ako hoces da kemijas to je vec druga prica moras se edukovati malo bolje i pratiti stvari sto ti ja ne preporucujem ako si nevest oko toga jer ti treba malo vise znanja i poznavanje gnojiva u osnovi kad se sta kako usvaja i u koje vreme sta dodajes odnosno tajmig prehrane a za to treba da znas da pratis biozy i da prepoznas taj tajmig grubo govoreci sta i kada dodati a da ne zeznes stvari.Zato uzmes paletu nekih gnojiva i ne beres brigu pa kad malo udjes u stos i provalis sta i kako onda i skupis znanja onda polako ti sam sastavis neku tvoju paletu gnojiva kad ukapiras sta kako ide i sa cim mozes sta mesati i kada.Sve u svemu jedna opsirna tema ukljucujuci i samu vrednost ph vode koja igra isto dobar deo uloge u uzgoju jer treba da znas znacenje kiselosti i bazicnosti vode da bi mogao da ides dalje,zato uzmes neku paletu i polako,citas edukujes se i primenjujes u growu.
Znam o kom gnojivu je rec ali ja ga nisam koristio nikad i nista iz te linije proizvoda mada imaju neke organik instikcide cinimi se kao sprejeve isto to sam nesto planirao ok je cena vredi imati takvu stvar blizu ruci kad je dj maltene ako se ne varam nisam gledao odavno.Druze ispravime mozda gresim ti si rekao da iz SR,imas hesi na vise sajtova ono googlu nek radi,pogledaj moras naci.Ovo gnojivo je bloom znaci u cvetanje ide sad sta kolko i kako se dozira to pise na ambalazi,ali to jedno gnojivo ti necini kompletni prehranu tako da morasda ubacis nesto ali i ne moras mozes da isteras i sa bloom ali to je sve za cvetanje,nadji nesto za vege jos i eto ti,onda uzmi iz iste linije i nesto za vege i tu zatvori krug.ionik green fuse bloom
Dobro, ja sledeceg vikenda prelazim u cvetanje tako da mi za vege ne trebaZnam o kom gnojivu je rec ali ja ga nisam koristio nikad i nista iz te linije proizvoda mada imaju neke organik instikcide cinimi se kao sprejeve isto to sam nesto planirao ok je cena vredi imati takvu stvar blizu ruci kad je dj maltene ako se ne varam nisam gledao odavno.Druze ispravime mozda gresim ti si rekao da iz SR,imas hesi na vise sajtova ono googlu nek radi,pogledaj moras naci.Ovo gnojivo je bloom znaci u cvetanje ide sad sta kolko i kako se dozira to pise na ambalazi,ali to jedno gnojivo ti necini kompletni prehranu tako da morasda ubacis nesto ali i ne moras mozes da isteras i sa bloom ali to je sve za cvetanje,nadji nesto za vege jos i eto ti,onda uzmi iz iste linije i nesto za vege i tu zatvori krug.
cool brate ostajeti para u djep onda...tako da mi za vege ne treba
U zemlji su neki humus obican iz sume i mesan sa golubovim izmetom lepe su i idu extra statu su mesec dana koju kolicinu bih mogao da stavim?Nije bitno koliko su cm visoke biljke, nego u kojoj zemlji su trenutno, u kolikim posudama i kad su zasađene, tj. koliko su matore
Granule 23:5:5Nemoj ni da stavljaš ništa, mešao si golublji izmet i neka ih za sada ako im je dobro...
A zar ne piše doziranje na pakovanju ? Jel su granule ili je u tečnom stanju ?