Te su tvrde tacne ali nije obavezno,sve su to nijanse u pitanju u ukusima.Ja recimo kad ide za ulje ceo grov nista ne flusam.a šta je s onim tvrdnjama da trava ima loš okus ako nije flushana prije berbe?
a zadnja dva, tri zalivanja je bilo cistom vodom?ako nije flushana prije berbe?
Jeste proslo ali ona opet popije sve to sto ostane gnojiva u tacni,nema onaj efekat kao kad odmah prehranu das sa vodom ali oseti to gnojivo koje se vrati iz tacni,jer razlika je velika kada flusas i ta voda ode negde tamo nego kad se obilnije zaliva pa se kroz cistu vodu cisti.Zato treba vise puta dati vodu za redom da bi je potstaknuo da izvlaci onu preostalu prehranu iz zemlje i listova.Mozda i ja sad previse konfuzno objasnjavam jer ponela me ova novodisnja euforija pa sam popio koju casu vina vise /jer ganju ne kozumiram trenutno zalihe su presusile/a ne zelim da previse spamamo temu.U biti mislim da se razumemo,sve u svemu probaj ne znam koliko biljki radis trenutno pa uporedi sam jednu flusiraj a drugu samo zalivaj pred kraj i uporedi.Releks samo tebroni ni u jednoj ni drugoj verziji nema greske,jer kako prolazi vreme ni ja sam sebe vise ne razumem tako da ne zameri....baš da je toliko prošlo u tih par zaljevanja
pa to je onda to, sretno sa berbompa jeste da, ali u pitanju je pravi flush sa 50-60 litara vode u mom slučaju...baš da je toliko prošlo u tih par zaljevanja
Vazi,ti prvo sve dobro prouci odnosno priblizi sebi kao prvo ono osnovno da znas od razlike mineralnih i organskih djubriva pa cemo onda dalje.Moze se tu kombinovati svasta iliti napraviti neku osnovnu prhranu onako ekonomik neku paletu za svaciji djep.koje bi najbolje bilo da uzmem.
Cekam neki savet iskusnijih pa cu onda da odlucim sta cu da uzmem ovo je bio samo predlog...ok, uzmi to pa javljaj iskustva, nisam bas u unutrasnjem uzgajanju, ali ne steti znati
Sta mislis o ovim prihranam sto su objavljene koji je tvoj savet?Vazi,ti prvo sve dobro prouci odnosno priblizi sebi kao prvo ono osnovno da znas od razlike mineralnih i organskih djubriva pa cemo onda dalje.Moze se tu kombinovati svasta iliti napraviti neku osnovnu prhranu onako ekonomik neku paletu za svaciji djep.