Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@ever_blazin slazem se , struju instalirat s max paznjom i po propisu. ja sam zvao strujica postavio jeposebni osigurac na uri, posebni kabl do novih uticnica a dalje sa silikonskim vodicima povezao prigusnicu i lampu (to sam sam) mirno spavam
eo slika biljcice na vrhu sad ima dvije vece grane i dvije male u razvoju koje su nastale nakon rezanja vha i ispod još 4 grane
zanima me dali ce mi biljka još rasti pošto je auto a prošla su mi vec 3 tjedna i ostala je mala
pogledajte sliku pa prosudite sami
Hm.. tesko da ce ti jos rasti.. tj hoce ali jako malo.. Automat je i nisi ju trebao rezat,to ju je tek usporilo stresom.. ja da sam na tvom mjestu zabo bi drugu menku i krenio od nule prema propisima jer od ove ces na kraju imat jako malo a treba joj jako dugo da iscvate.. sretno!!
Lijepo sam mu rekao da krene iz pocetka sa novom menkom i da radi sve po ps-u sto se tice odabira zemlje i vodjenja racuna o ph vode.. jbg sretno drugi put..
zemlja : composana na jankomiru bauhaus imaju ih stvarno puno ali ne na odjelu vrta nego moras izac van...uostalom pitaj di su im vrece od 60 l a sto se tice ph metra...misli da je 100 kn bio ja uzimao prije 2 mj na njuskalu tako da stvarno nije neka investicija za tako bitnu stavku...
Meni je ovako bilo kad su mi se naselili fungus gnatovi, ali ne mora da znaci. Za svaki slucaj proveri po biljci da li gmize nesto, i zemlju takodje, za larvice.