Mislim da bi trebalo i ja da se predstavim vama drugarima, pozdrav ljudi!
iz Srbije sam, bavim se drop shippingom i imam 36 godina, uglavnom sam veoma pozitivna osoba koja voli sprdnju smejanje i drustvo, za vutra.org sam saznao prosle nedelje, trazio sam forum neki forum za nekoliko pitanja o nasoj dragoj biljci i bum, nasao sam vas!! hvala kreatoru sajta na ovome, toliko ljudi je naucilo da growa, pa i ja sam unapredio sve zaostale stepene, i jos cu da ih unapredjujem!
prvi put sam se susreo sa nasom dragom biljkom u srednjoj skoli davne 1999. volim da slusam oldschool rap, i reggae muziku, inace zastupam rastafarijansku religiju iliti rastafarijanski nacin zivota, citam bibliju, ne jedem namirnice zivotinjskog porekla, koristim iskljucivo biljne namirnice za ishranu, ne konzumiram alkohol, kao hobi volim da idem na ribolov, setnja po prirodi, trcanje i ostale propratne vezbe,ne volim izlaske i gradsko ludilo... vise sam povezan sa prirodom, od kako sam se susreo sa nasom Marijanom, uvek mi je bila zelja da je posadim, i sa 16 godina prvi put sam nasao seme i posadio napolju kod obliznje sume, ono sto me je zapanilo bili su njeni prelepi listovi kakve nikada ranije nisam video
jer tada nikada pre nisam video kako listovi i biljka zapravo izgleda, video sam samo cvetove koje smo pusili, nazalost, nisam znao nista o uzgoju, i biljka je narasla 1 metar razvila listove i osusila se, i nekim cudom te listove sam pusio i imao sam blagi high, imao sam 16 godina, pa sam kao mladji osetio nesto, to necu nikada da zaboravim, od tada uvek mi je bila zelja da sadim svoju biljku, nov sam na forumu, sinoc sam pregledao dosta dnevnika unutrasnjeg growa, i svuda sam ostavio komentar u obliku podrske, ali sam dobio upozorenje da cu sledeci put biti udaljen sa foruma radi nabijanja postova, medjutim nije mi to bio cilj i nisam znao da je to zabranjeno,pa su me i ostali clanovi zafrkavali, kako nabijam postove
ali dobro na greskama se uci novi sam na forumu, nadam se da me nisu pogresno shvatili i da se prilika daje svakom novom clanu, bice dnevnika i od mene! srdacan pozdrav za sve vutrase!!