Pozz svima,nov sam ovde,vec par meseci i cisto da se predstavim i zahvalim ljudima koji su osmislili ovaj forum i bozanskoj gandzi koja je spojila sve ove ljude,gde za cudo nevidjeno ,nema nacionalizma i previse mrznje i ovaj sajt ce definitivno trajati vekovima..inace ja sam strastveni ribolovac,muzicar,bubnjar tacnije,malo neshvacen lik dok me covek bolje ne upozna i zapamtite, 90% toga sto izgovorim i tvrdim ,na kraju se ali UVEK ispostavi da sam bio u pravu,jer znam o cemu pricam,nemam razloga da nekoga lazem i lazove najvise mrzim(zbog lazi sam najvise dugogodisnjih prijatelja izgubio) i Bogu hvala prosao sam nesto u zivotu i sve sam,ali glup nisam..inace, vutra mi je dosta pomogla u zivotu,ali sam je skoro pa batalio,jer sam je previse koristio,jedno 20god i jace, do pre 6,7 god i primetio sam da sam se bas dosta olenjio ,postao veoma razdrazljiv,depresivan,sto se obavezno desava ako se dugo koristi,promenio ponasanje,debilne navike (a imao i nekih drugih ozbiljnih problema,koji su Bogu hvala reseni jos pre deceniju) i naravno da ima vise dobrobiti nego mana,a i da se ne lazemo, previse duvanja ima i te kako posledice,dok je ulje nesto drugo..zapalim 2,3 puta mesecno i to obavezno sativu, i idem na to da napravim kvalitetno ulje ,jer je u toj formi najkvalitetnija i najdelotvornija biljka na planeti za coveciji duh i telo,sto sam vec i probao ,a i leci sve zivo,poboljsava raspolozenje itd itd..jos jednom, hvala ovom forumu, adminima i pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima ..mozda sam ga malo oduzio,ali jbg to sam ja..