Pozdrav svima
,
na Google sam tražila informacije o cbd ulju (40%) s thc-om zbog svakodnevnih izuzetno jakih bolova u leđima (kronični bolovi, ekstruzije i protuzije, okoštavanje spinalnog kanala...). Svaki dan
radi bolova. Zbog moje osnovne dijagnoze myastenia gravis imam i drugih zdravstvenih problema. U međuvremenu moje je kičma inoperabl...
Tako sam slučajno naletila na ovaj forum. Procijenila sam da je forum vrlo informativan i koristan pa sam se odlučila regati.
U životu do sada, u društvu sam par puta povukla dva tri dima - to je jedino iskustvo koje imam. Nikada nisam ništa koristila do sada osim tableta protiv bolova koje nisu od velike pomoći.
Zbog jakih bolova naručila sam probu ulja(iako više liči na smolu).
Danas je deseti dan da uzimam taj lijek...mojem iznenađenju nema kraja - POMAŽE MI JAKO. Od kada uzimam ulje/smolu dva do tri puta na dan - bolova često nemam ili su podnošljivi. Bolovi od 1-10 najčešće svaki dan na 7 ili 8. Zahvaljujući "novom" lijeku sada sam najčešće na 0 ili na 3-4 (rijetko)
.
Dakle, nakon dugo vremena našla sam lijek koji mi stvarno pomaže
. Jedini nedostatak mu je užasno skupa cijena. Zato planiram u vrtu uzgajati industrijsku konoplju. Potom, uz pomoć ovog foruma naučiti sve potrebno o sjemenu, vrstama, uzgoju...i naravno sama naučiti raditi svoje ulje za vlastite potrebe
kako bih eliminirala bolove na najmanju moguću mjeru. U suprotnom bankrotirati ću zbog cijene ulja na tržištu.
Toliko o meni, ostajte mi zdravi i veseli. Odoh sada čitati/učiti novo gradivo koje će me voditi od pomoći k samopomoći - hvala vam ljudi što postojite
.