@opa cupa A ja sam naduvan i neupotrebljiv,neiskoristiv, postavljam previse pitanja i puno toga mi je jasno, nisam agresivan,nepusim fore i parole,nisam prilagodjen i nisam upao u masinu...nisam podoban,nedam se manipulirati,trazim svoja prava i za sve to je kriva trava
gledam vecina danasnjih omladinaca tu po mom kraju koji duvaju, uopste im marihuana ne otvara oci.. u smislu pogled na ceo svet, zasto? evo danas u toku dana nadjem se napolju i nisam poneo ni gram vutre a priduvalo mi se da kazem
i tu neki omladinac mi iscima za 800kinti gram domacice neke dobre.
to sto je njima sada dobra domacica kad sam ja bio mlad to smo zvali svez albanac i voleo sam ga kao klinac al to prestaje da radi, zatupi coveka ne znam koliko ste upuceni u prskanje mare raznim tabletama i cime vec hemikalijama i sl. taj gram sto sam kupio nema nikakav miris 1 do 10 = 1+ izgled BLJAK realno ukus je da povratis svoju dusu a rad, rad je jak pritisak u glavi koji traje dok pusis dzoint i 10ak min nakon toga. pa ako imaju u obzir pod legalizacijom takvu travu, nije ni cudo sto je ovako kako je. jer ta trava stvarno zatupljuje coveka i jedino sto sad osecam od ove trave je da mi se ne prica ni sa kim, mrzovoljan sam po svakom pitanju. tako se nikad nisam osecao od svoje travice.. naprotiv imao sam inspiraciju za sve i svasta, razne ideje i glupe i pametne i smesne i dosadne, jednostavno marihuana je ta koja mi je otvorila oci. uz nju sam video kakvi su ljudi zapravo svuda oko mene.
@VenloNL to ogranicenje je dobra stvar, mislim da 4 biljke u dobrim uslovima mogu da ti odrade posao ali nikako godisnji, barem ne meni, po meni to nije preterivanje (sto ja radim) meni zavisi koliko cu ispusiti od raspolozenja i pritiska, ako sam u nekim problemima mogu da ispusim i 10g za jedan dan (bez potrebe) ali uglavnom standard mi je 2 do 3g dnevno (sa zenom, prijateljem ili nekim omladincem iz kraja) volim kad im dam svoju travu pa kad vidim da osecaju pravu moc kanabisa. nikad za moju travu nisu rekli UUUU KAKO OVO GRUVA MOZAK kako inace pricaju medjusobno, svi uvek kazu, sto je ovo lepo, kako lep feel, divna voznja i to. tako da ljudi ne znaju sta propustaju, i nisu svesni koliko ce situacija gora da bude ukoliko se ne uradi nesto.
@Tropico slazem se sa tobom, vazne su stvari koje nemaju vrednos danas, te iste i ubijaju nasu vrednos, danas te ljudi gledaju kako si obucen koju si skolu zavrsio. JA SAM VODOINSTALATER ALI NISAM DJUBRE OD COVEKA. posteno zaradim svoj novac, posteno hranim svoju porodicu, mislite da ja ne bi mogao da se bogatim na kanabisu? heheh mogao bih, ali ne zelim da budem deo njih koji to jesu
ovi klinci kolko danas duvaju a nemaju pojma ni zbog cega to rade, grupa od 5-6 njih dnevno potrosi i do 50e nesvesno... pa vidi koliko bi ja imao para da hocu da im dilujem svoju gandzu
evo danas sam video prijatelja koji je "rasta" stariji od mene 5 godina i kad sam bio klinac ( 6 i 7 razred ) sa njim sam duvao kvalitete
i on me je usmeravao pravilno, rekao sam mu sve o mojim planovima u vezi ove teme. znate sta mi je rekao? AKO TE CINI SRECNIM TO STO POKUSAVAS DA DODJE DO TOGA, TI SI VEC ITEKAKO USPEO
i njegove reci mi uvek puno znace. evo nesto interesantno sam naucio danas uz kaficu, zenu, prijatelja starog i orange bud iz kanade donet 2 heda po tacno 2g ukupno 4g (da detaljisem)
evo naucenog: ne znam koliko vas zanima rasta religija, ja je smatram ok jer se ravnja sa mojim stavovima.
Hajle Selasije za koga veruju da je zivi Bog na zemlji ili sam JAH je potomak kralja Davida, a kralj David je potomak cuvenog kralja Solomona poznatog svuda u svetu po svojom mudrosti, i kraljice Sabe. kakve veze to ima sa kanabisom?
evo nastavak
po smrti kralja Solomona na njegovom grobu je irasla prelepa kanabis sativa, ljudi od tad misle da kanabis daje mudrost coveku (sto u mom slcaju jeste tacno DONEKLE) i smatrali su je svetom biljkom. zato su ljudi pusili, jeli i svasta radili sa kanabisom, jer su verovali da ce dobiti mudrost cara Solomona, jer kao sto svi znate kanabis deli pozitivu medju ljudima.. kad ste high vi ste u ustvari nekakav bog (mudri rastafarijanci kazu, ne ja) i svaki je covek bog svoga zivota, isus hrist i ostali, oni su samo bili mudri ljudi (ako su postojali). E sada.. raste pre Jah (Hajle Selasije) raste veruju da su bila samo 3 spasitelja: Isus Hrist, Sv.Ilija i Mojsije
a posto je kralj Solomon imao dinastiju 12 plemena Izraela (12 sinova Izraela) neko od njih je nesto nazao uradio Jah
i zato je dvanaesto pleme Izraela izgubljeno ali veruju da ce Jah poslati znak i vratiti ih nazad kad za to bude pravo vreme.
e sad 12 pleme smo mozda bas mi Srbi (nista protiv brace Hrvata,Bosanaca i ostalih suseda) 12. izgubljeno pleme. Jer je je rastafarijanstvo mesavina izmedju hriscanstva i judaizma. ako ikad bude pronadjen siguran dokaz o tome, mi bi na osnovu vere mogli da dodjemo do legalizacije.
sta je jos zanimljivo. Hajle Selasije je bio u dobrim prijateljskim odnosima sa Titom, tako da vlada neki zajednicki duh medju nama sigurno, inace ja sam ateista i verujem u reinkranaciju ali ovo mi je sve zagolicalo mozak, probacu da nadjem lozu kralja solomona ako postoji, i jos svasta nesto u vezi ovoga da podelim sa vama ukoliko vas zanima kao mene.
a interesantna star koju verovatno malo vas zna : srbija ima svoj spomenik Bob Marley-a koji inace svake noci iz gramofonskog zvucnika pevusi mojim biljkicama
evo vam slika spomenika, spomenik je u Novom Sadu i raspitacu se o njemu zasto je tu i sve sto mogu da saznam, sledeceg vikenda idem kod tog prijatelja na kafu, pa ce mi detaljno pricati razne stvari koje mogu da nam budu korisne
dodacu jos neki apdejt kasnije, zena mi je kupila komplet HPS 400w posto mi je rodjendan za 17 dana pa je malo poranila. pa idem po kablove da napakujem to u box pa cu da kuckam jos nesto
peace&love sve vas pozdravlja glavonja
www.google.rs/imgres?um=1&hl=en&safe=off&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&biw=1024&bih=605&tbm=isch&tbnid=cISWCrYqp_L2VM:&imgrefurl=http://www.panoramio.com/photo/27637339&docid=F8eSvpOfyyLcxM&imgurl=http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/27637339.jpg&w=500&h=376&ei=ZmWVUNnkO5L34QTa4IC4Dg&zoom=1&iact=hc&vpx=724&vpy=148&dur=704&hovh=195&hovw=259&tx=172&ty=93&sig=110784560736479341547&page=1&tbnh=133&tbnw=168&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:4,s:0,i:78