Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Super ti biljka izgleda i ja bi rekao da je sada odlicno vrijeme da krenes malo po malo u LST. Sto se tice svijetla mislim da joj nece biti nista za taj 1h kaj ces prije gasiti/paliti svijetlo...
Koliko ti je sada svijetlo udaljeno od biljke?
EDIT: Evo moje salate kada sam ja krenuo sa LST bila je na 16. dan vege..
Samo ju lijepo savi, samo nemoj biti pregrub i bit ce ti zahvalna Ja kada sam svoju savio nakon 3-4dana je vec bila duplo veca i onda sam samo drzao glavnu stabiljku vodoravno sa zemljom, tako da je kod svakog internode-a ispalila po 2 stabiljke ravno gore
Update:
Nakon hebivetra koji mi je savjetova da krenen sa LST, okusa san se i u tome!
27.06.
Prije bi se reklo da san je nulova i fazon polomio kicmu, nego da san napravio LST, al sta je tu je, ovo je najbolje sta san zna.
Ovo me docekalo ujutro:
28.06.
San pomalo uvaljiva zutu zicu i pomica je kako je ona rasla, na taj nacin san odrzava glavnu granu sta nize da ove male sporedne mogu dobit svitla.
30.06.
Ovo je slika od danas:
Box je: 30.3C
Na listu: 25C
Temp na ulazu: 28.1C
Vlaga: 50%
Panel i dalje oko 32C
Jos je pitar tezak, tako da nije bilo zalivanja.
Update:
U medjuvremenu je mala podivljala i zadavala mi muke po LST-u, al eto mislin da san to nekako izgura, skonta san da mi pocinje falit širine pa san potega dvi poprecne žice i u hobotnica stilu baca ove valjda buduce cvitove po rubovima.
Stavio san mali komad alu na stražnji dio boksa, sad nek ide ovako, u buducnosti ipak mora neka dobra i testirana folija.
06.07.
To danas izgleda ovako:
Glavni head je gori livo u kutu
Vecina (buducih?) cvitova ima svoju malu žicu jer na taj nacin nekako kontroliran razmake da svi dobiju isto svitla.
U boxu: 29/30C
Na Listovima : 25/26C
Panel: 33/34C
Vlaga: 45%
Prije 2 dana san je zalio sa 2L vode ph 6.5
Ovi prvi trolisti jedan malo vise drugi malo manje su bili doslovno zabijeni u zemlju zbog mog lomljenja kicme mlade divojke pa su mislin i zbog toga tako cudno zuti.
Ako nisu, molin Vas recite sta falivan.
Extra:
Ovaj list je u jednom trenu ima bliski susret sa ventilatorom.
I jedna prednja da se vide zice
Stra me da nece bit mista u boxu, oce to jos puno rast? Sta van se cini?
Dobro si ju zavukao, trebala bi ona uskoro poceti cvjetati posto je auto...al mislim da ces imati dosta mjesta, koliko ti je visoka sada biljka? racunaj barem jos toliko da ce ici u visinu...
Ma nece listovima biti nista sta ih malo poide, stavi onu resetkicu isprid venta.
Rasti ce ti ona jos dosta ali meni izgleda da imas sve pod kontrolom.
Jebes box ako nije guzva.
Jel bi mogao svijetlo pribliziti malo? mozda bi se internode stretch smanjio, takoder internode stretch se moze smanjiti ako se ne varam tako da ti je temp noc/dan manja, npr 2-3C.
A ne znam, ziv bio pa doznao, ja cu probati na blize sa led, pa cemo vidjeti. Evo kako je izgledalo 22W led u PC-u..preblizu? al mislim da su to bile 1W led, ne bas 10W