Prelistao dnevnik, malko se podsjetih detalja, svaka cast pic pic boks. Moj je slicnih dimenzija 240 cm visine, skinem oko 200 g za 3,5- 4 mjeseca, 1 ili dvije biljke, tako da tvoja racunica 50g mjesecno uopce ne zvuci lose. Honda je uzgajao automatioke na 12/12 rezimu, nesto manje biljke ispadnu al ne puno, zarulje panel sad koristi, mislim da je tako i s tim growom bilo.
Adri, slabo je prisutan al led guru, osram jedino koristi pa eto kao smjernica za ubuduce. I ovaj nas svabo, Ejla
@420Florist , s njim malo popricati na pp, zarulje su odlicne za pocetak growanja ledom jer kako vidimo svima ide s njima,biljke odlice, mana elektronika pa dugorocno neisplativo.
Meni nije riknula ni jedna ledica do sada, guru je slagao panele, elektroniku, najprije sa povoljnim 10/12 cob ledicama pa cree a sad picim osram i konacno zadovoljan ( vega boks-svabo, cvijetni- japan, taj je moj uradak,
@waynejohn mi je odabrao MW drajver, hvala kabac radi ko urica a adri zalemio coblje, ostalo sam sam) hocu reci led trazi prilagodbu, lijepo pise u uputstvima cak i kod kineza max 12h dnevno, negdje ogranice i na 10h, 25C temp i struju na Typ, nema frljenja e onda traju 50 000 sati, fosfor odlazi od temperature , kvaliteta opada jos brze.
Ajoj opet litanija, biljke mogu jos bolje ispast, doci ce s vremenom i praksom, sretno!