Svi su vam komentari na mistu, ovo je neki test drive ljetni, mogu ići do 80W a da mi temp ostane donekle pod kontrolom, sad kad još malo zahladi vjerovatno ide svih 180 w (15*12W), znači jedno 4 tjedna će biti pod full rasvjetom, taman dok automat počme cvjetati pa on zauzima mjesto ove mršavice, i onda do idućeg ljeta svaki mjesec ubodem jednu sjemenku i vrtim ih u krug, u proljeće puknem neku foto, i pazim da mi završi do recimo 15.7. kad kreću baš najače vručine. Imam i neku ideju za mini klimu izraditi ali trenutno sam totalno dekintiran tako da i taj projekt ide tek 2019.
edit
A i da napomenem kako nemam pojma koja je sorta, na papiriću mi pisalo Pakistan, ko zna što je to, i po biljkama se vidilo da su najmanje dvi sorte (ili dva skroz različita fenotipa, mada sumnjam) bile unutra, možda je neka koja daje samo popcorne ko to zna.
edit
A i da napomenem kako nemam pojma koja je sorta, na papiriću mi pisalo Pakistan, ko zna što je to, i po biljkama se vidilo da su najmanje dvi sorte (ili dva skroz različita fenotipa, mada sumnjam) bile unutra, možda je neka koja daje samo popcorne ko to zna.