Odemo juče u nekakvu palačinkarnicu, a ispred bio cenovnik ima palačinki sa 20 vrsta punjenja, piše 4kn sa komadićima milke čokolade, pa 7kn sa plazmom i nutelom, itd.. Udjemo, kažem ja dajte nam 20 palačinki, a ova sa maskom iza pulta sve beži unazad, ja bez maske, kaže: Jel' znate vi kolike su to palačinke? Kaže muž moj ne znamo ništa, prvi put smo ovde.. Kaže cura: pa ogromne, jedna vam je 20kn. A šta je onda ono 4kn tamo na glavnom cenovniku, kaže to samo punjenje, pa ko još stavlja samo punjenje i cenu punjenja na glavni cenovnik za palačinke, valjda staviš cenu koliko je sve na cenovnik, a ne samo koliko je kašika nutele i jedna plazma? Al' ok, kaže muž dajte nam 5 palačinki sa nutelom, malo pričekali kad 5 kutija onih plastičnih za kolače u svakoj kutiji po jedna OGROMNA palačinka u trougao smotana, muž izlazi sa dve ogromne kese iz te palačinkarnice i dere se evo palačinki i plače, a ja takodje plačem dok mi ide u susret i tako jutros imamo još tu jednu palačinku, malo je gumirana ali podgrejaću..