Ako je zvuk slican onom pri preklemavanju anlasera, a nisi njega preklemavao, onda ti se nesto u glavi preklemovalo. Mozda ti je i vremenski relej zalijepio, pa ne reaguje na predstavu vremena.nesto kvrcne
Da nisi prepunio dzoksom?
Ako je zvuk slican onom pri preklemavanju anlasera, a nisi njega preklemavao, onda ti se nesto u glavi preklemovalo. Mozda ti je i vremenski relej zalijepio, pa ne reaguje na predstavu vremena.nesto kvrcne
mislim setim se toga i moje situacije;Pokusavati ubiti noc sa nekim od kultnih filmova,uz nemacku sinhronizaciju i titl.....neverovatno iritirajuce iskustvo
Ja i jedem rizle, naravno hehe i tvoja pogotovo!Nema smisla da trošiš rizlu i flop na to...
EDIT: Dobar ti je avatar...
haha isli ja i drug do tradze da skontamo pljuge i sok, 5 min kasnije stigli mi a drug krenuo da gleda u tu radnicu i da joj lupeta nesto hiljadito dok ja gledam u bezobrazne casopise koje stoje kod novina i krenem da se cerekam jedno 3 min dok neki covek iza mene stoji i neveruje jadan on pored nas hahaUpada mi burazer prije nekih sat vremena u sobu...
- Jes' skin'o film?
-Koji flm?
- Pa rek'o si prije 20min da je za 10 minuta gotov...
-Aha, jbg, izvini ,evo sad cu...
(10 min poslije ja njemu u sobu)
-Buraz, koji si ono film rek'o?
Burazova reakcija...
Sto li samoPa rek'o si prije 20min da je za 10 minuta gotov