Ja sam prije nekoliko godina predveče vidio dvije zelenkaste svijetleće tačke (nisam mogao procijeniti koliko su bile velike jer su bile visoko iznad planine). Jedna drugu su ganjale pa su stale. Zatim je jedna naglo i pravolinijski zamakla za horizont planine. Ova druga je stajala mirno možda sekundu pa je potom i ona isto tako brzo krenula za prvom i nestala iza planine. Sve je trajalo možda između 5 i 10 sekundi. Nisam bio naduvan, ali i da jesam ne bih to mogao umisliti. Uostalom sa mnom je bio drug koji je to sve vidio. Ostali smo zatečeni i nemamo pojma šta je to bilo. Negdje sam pročitao da bi to moglo biti neko el. pražnjenje u atmosferi, ali djelovalo je kao da se inteligentno kreće. Ne vjerujem u vanzemaljce (ne da ne vjerujem da je negdje moguć život) tipa x-files jer mislim da postoji neko logično objašnjenje. Još čudnije je to što nismo čuli da je još neko to vidio. Nemoguće da nije.ima li sta kod mene uobicajene zvezde, mada ide neka naoblaka. fly hihg
edit
za one tri tacke se nisam zebavao, nista lepse nisam gledao, cekam
Ja sam prije nekoliko godina predveče vidio dvije zelenkaste svijetleće tačke (nisam mogao procijeniti koliko su bile velike jer su bile visoko iznad planine). Jedna drugu su ganjale pa su stale. Zatim je jedna naglo i pravolinijski zamakla za horizont planine. Ova druga je stajala mirno možda sekundu pa je potom i ona isto tako brzo krenula za prvom i nestala iza planine. Sve je trajalo možda između 5 i 10 sekundi. Nisam bio naduvan, ali i da jesam ne bih to mogao umisliti. Uostalom sa mnom je bio drug koji je to sve vidio. Ostali smo zatečeni i nemamo pojma šta je to bilo. Negdje sam pročitao da bi to moglo biti neko el. pražnjenje u atmosferi, ali djelovalo je kao da se inteligentno kreće. Ne vjerujem u vanzemaljce (ne da ne vjerujem da je negdje moguć život) tipa x-files jer mislim da postoji neko logično objašnjenje. Još čudnije je to što nismo čuli da je još neko to vidio. Nemoguće da nije.
pitanje je gde si ti do sada, forum postoji vise od 10 godinaNegooo ono jbt gde ste vi do sad?