Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
gledam motore na youtube i moram napraviti spot za pjesme od divljih jagoda, motori
ovo što gledam je boolshit
staro.loš snimak pola samo padanje.
dužan sam im za toliko a i sebi da napravim jedan sa svim scenama koje su mi drage i zvukove motora pomješam
sa pjesmom..... moram,,,, kvare mi film.
al nek prvo promjenim avatar...
Smisao za humor,nula Mozda samo meni nije smiješno al.. shvacam da bi trebao biti neki troler i da se zezas ali covjece ovo je bas glupo..Al ajde prijatelju ako tebe to veseli i nasmijava samo udaraj po glupim objavama na znacajnim forumima pod nekim nickom koji siguran sam uopce nije tvoj jer te sram napisati ovako nesto glupo na svom pravom nicku...Samo mi nije onda jasno kaj trosis vrijeme na takvu glupost..Sad ni ja ne shvacam zasto ja trosim vrijeme odgovarajuci na ovakvu glupost
Napuseni bla bla , nadem na fb kviz neki bezveze kao glupa pitanja i izracuna ti koji si tip indica ili sativa , a ajde iden ja probat ispadne 50%indica , ,dva prijatelj 100%sativa, jedan 100%indica i cura 75%sativa i sad ako tamo idemo mi izracunat od nas 5 koji bi bio postotak , vec dvi ure racunamo s tip da jedan prijatelj studira matematiku (uspjesno) i nemoremo skonta
Btw pusimo neku domacicuhttp://hightimes.com/culture/quiz-are-you-more-indica-or-sativa/
Bad boys, bad boys
What'cha gonna do?
What'cha gonna do when they come for you?
Bad boys, bad boys
What'cha gonna do?
What'cha gonna do when they come for you?
@Hazer Ja neki dan gedam šta sve imam po tegicama, a kad ono ima još od indoora 2013/14 hehe
Ima tu i nešto outa 2015....indoor i outdoor 2016,ma neznam niti sama šta još
Ja kao da ih skupljam hahaha
volim videt kad su ljudi kolekcionari meni je nekad dovoljno samo otvorit teglicu,osetit miris i zatvorit... pa onda momentalno razbit teglicu i udarit po dimu... hehe salim se lepo je imati kolekciju,budem negde uslikao imam i ja par strainova