Smotao joks,supruga donela kafu i lepote s balkona gledat mrak,uzivanje,al mi sinu one fuckin krave od komsije sto mi pohasale autosa,a poce trip da ujeda.. laganim korakom idemo napolje,krenem preskakanje preko ograda,matraga bla bla.. stignem do njegovog vrta gde covek posadio paprike,paradaiz,krastavac itd... i stanem kontam nije on kriv,vec njegove krave,zao mi cupat,a susti oko mene sve nesto kao ludo,ma kako da ne cupam kad su njegove krave pohasale moju maju... on je krivac... al mi savest ne da,volim zelenis,nista ostavim to,pa se lagano spustim (sto bi rekao nas grower sa foruma) nindza hodom,odem do kuce,noz u ruke,moram da se osvetim... pa opet nindza korakom do njegove garaze i tako sam mu slatko izbusio gume,ufff ludila... vratim se kuci,opet na balkonu,sav happy ono letim kakvi zmajevi... i dok pisem ovo kontam koji sam ja debil sta sam uradio,dal je do tripa ili sta vec nznm... al sam nasladio dusu... ovo pisem vec pola sata i dok sam pisao spukao sam jos jedan joks i auuuu