metalmaniac je napisao(la):
i, jesi mu spavao sa ženom il nisi?
Tvoje pitanje......jeste konkretno, ali .....konkretnost mi je....... koliko god razumljiva, nekako je....."industrijska", metalna i kruta.......a.......Maja je poeticna, njezna i krhka!!!!
Kazem mu ja......u petak navece ce doci Medo kod mene pa cemo zapaliti i da dodje poslije 19.00.....
Na taj nacin sam uzeo dovoljno vremena da razmislim......kako razuvjeriti Slavena.....da mu nisam spavao sa zenom, bez obzira sto sam je opisao u detalje......
Kada se Slaven pojavio kod mene na vratima u petak........zracio je nekom posebnom radoscu.
Sjeo je pored Mede......trljajuci ruke,( jer je Medo upravo motao jednu prekrasnu "trubicu" trave).....i.....rekao......pa da nastavimo onu pricu od neku noc,..........bila je super.!!!!!
Nije znao......da mi je Medo ispricao.....njegovu sumnju!!!!
A ja mu odgovorim.......sta imamo nastavljati.......sve sto je bilo lijepo na Maji ja sam rekao, a jedino sto sam
presutio......to je onaj odvratni hirurski rez na njenom stomaku od neke.......operacije, jel' slijepo crijevo ili nesto drugo......
U tom momentu........Slaven je rekao: " Uhhhh, dobro je........."!!!!!
Naravno da mu nisam spavao sa .....zenom, koliko ti se god cinilo da......jesam!!!!
Nikad nisam spavao sa udanom zenom...... a...... da sam znao da je udana.