Naduvani postovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

M a n d o r

Banned
Banovan
12.01.2013
720
747
113
Napušena Vjeverica;246384 je napisao(la):
Hook... sad bi nes pametno reko al stariji si od mene i sve kaj ti kazem znas vec odavno.
Al ipak... porazgovaraj s zenom, njima je vaznije da ih se saslusa nego poslusa ROFL

Joj naduvan sam, pusim bez kave jer nema mljeka a ducani naravno ne rade.
Rekao sam da od ove godine moram pocet uzgajat domace zivotinje. To je odlicno protiv stresa, nece mi biti dosadno i sto je najvaznije, imat cu svoju hranu jer ovu kupovnu jedem na silu, zaista ali zaista je odvratna, svakim danom, mjeseco, godinom nam sve vise i vise uvaljuju sve losiju hranu.

A nije ni jeftino. Evo npr. jedno pile od kile i po u supermarketu kosta minimalno 5 eura. Uz to treba jos i krumpira ili tijesta, salate, soka nekog. Znaci rucak 7 eura. Samo za mene, osobno. Kad sam naduvan naravno, a naduvan sam nonstop.

A di je dorucak,vecera, nesto prije spavanja, nesto za prigrist tokom dana. Ispod 10 eura dnevno ne mogu potrosit na hranu. To je 300 eura mjesecno.

Izmedu redova u vrtu zasaditi nesto travice, i to je opet usteda.

Kazu nema se para. Pa normalno da se nema para. Prije 50 godina ljudi su pili vodu iz bunara, nisu placali vodu. A oni koji su placali, placali su simbolicno, jer je voda besplatna. Danas vise nije besplatna ni u kaficu, gdje traze 2kn po casi vode ili da kupis pola litre vode za 12kn ROFL.

Prije 50 godina nisi kupio novi televizor nakon sto ti se ovaj TV koji sad imas pokvario. Prije si odnio na popravak,platio oko danasnjih 5 eura za dijelove. Danas su televizori kineski, kad se pokvari, nema rezervnih dijelova za kupiti a niti se mogu ikada vise popraviti.

Prije kad ti se majca potrgala, odnio si je krojacici da pokrpa. Danas ju bacis na pod ko staru krpu da brises pod i odes kupiti novu majcu.

Nekad nismo imali aute, isli smo sat vremena pjeske na posao, neki i 2h. Nismo placali ni benzin ni karte. Ako je posao bio daleko, isli smo po sat vremena biciklom, pa to je preko 20km na dan puta 2.

Nismo imali gdje potrositi pare. A vidi nas danas :sick:

I tako to, malo sam se naduvo, uzivio, prozivio, ispisao, narisao. :sun2:

toplo preporučam uzgoj domačeg povrća ili životinja,kvalitetno,pouzdano,provjereno,jeftino,domaće,što kažeš odeš u dućan i ručak te min košta 15eura,umjesto toga odeš jednom mjesečno u veću nabavku proizvoda(meso krumpir tjestenina šečer,znaš osnovno) malo se uštedi al sitno,dok kad ti imaš domaće životinje i vrt
nema gladi,doće opet ono vrijeme parnih neparnih dana kad si točio gorivo,trenutno nisam naduvan al mi se sviđa ideja i podržavam potrebu za domačim uzgojem svega,osobno provjereno....
npr. jedan mali picek za odhranjivanje košta 0,65 eura,deset njih ko jedno pile u marketu,vreća šrota,onih vitamina i ostalih gluposti hranilica i pojilica,koje ustvari možete kod kuće napravit,koštaju vas još 15-20 eura(ko jedan bolji dnevni ručak),nakon 1mj. i pol do 2mj imate domaću vrhunsku pileću robu ;)
tako da mislim da tko god bi se bacio u ovakav biznis nebi pogriješio,zato samo naprijed Vjeverice,domaće je domaće....:thumb:

Hooker

music support
09.01.2012
928
2.323
163
55
E sad ću da pišem, svašta ću da pišem, došlo mi...

Mnogo stvari mi se mota po glavi, nepovezanih, nema veze, kako mi koja dodje tako ću da pišem.

Nešto razmišljam. Družim se sa našom biljkom dugo već. Od neke, uh koje godine treba sad izračunati, imao sam oko petnest ,znači od neke 1983/84 godine ako sam dobro izračunao. Ali nikad nisam nešto posadio, do prošle godine i nikle muške mamu im.. Ove mladje generacije napredne u phichku materinu, svaka vam čast, ozbiljno.

Hehe, pade mi sad na pamet, na znam jesam li već pisao o tome. Radio sam skoro dve godine u centralnoj Srbiji na gradjevini, sad se kao nešto krijem, neću da kažem gde sam radio, bruka. U Kragujevcu, demontirali Zastavu, sadašnji Fiat, i jedan lik što je radio sa nama a iz Kragujevca je, pričao mi priču za nekog njegovog drugara, budalu. Priča ide ovako.
Oženjen čovek, ima dete od neke četiri godine, stavila žena dete na nošu i hoće da izadje u prodavnicu. Kaže mužu, svojevrsnoj budali, pripazi dete dok se ne vratim. Ona ode, a njemu pade na pamet , podigne dete sa noše, istovari se on u nošu i vrati dete nazad. Žena dodje kući, pita jesi li proveravao, on slegne ramenima, ona podigne dete i ima šta videti, vrisne, i trk na telefon, zove hitnu pomoć...Ebem ti sreću. Šta sve živom čoveku padne na pamet, strašno...

Dobro mi je ovde sa vama. Ima nas svakakvih i to je dobro. Čudni smo mi na vutri. Normalni a nenormalni. Normalno nenormalni.

E, gde nam je Natura?... Nema je neko vreme. Baš mi fali.

Hoću da pozdravim jednog našeg člana. Baš sam se zbližio sa njim i kako god da se stvari budu odvijale u budućnosti mislim da je jedan od iskrenijih ovde. To je opa cupa. Brate opa cupa veliki pozdrav od Hookera...

I da prekinem na vreme, da opet ne bi nešto zaebao po običaju. Hteo bih da pošaljem i iskren pozdrav Haze Seeker-u, naučio sam od njega jako bitnu stvar, ali nekom drugom prilikom o tome.

I Vevericu pozdravljam, i eto.

Ajde Hook, prekidaj .

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.207
6.216
258
Meni se cini da je ovo "ova" a ne "ovaj" :)

Duga kosa vezana u rep, em nema brkova ni brade :icon_lol:

crunkisi

Aktivan Član
29.11.2012
307
914
143
63
Ljudi moji vozim se u autu, zalazak sunca predobro izgleda kroz suncane dok mi grije ruku na prozoru. Majica kratkih rukava i opet slobodan :D

na radiu svira 2Pac - Life goes on

Pustite si pjesmu i odmah ce vam biti jasno kako sam se osjecao. Kao da sam vozio po Californiji... cak sam se na trenutak zamislio kak izgledam
sa strane (uuuuber sexy) i kao da sam bio izvan tijela. A sunce i ugodjaj bas podsjecaju na ljeto, vrucine i cijela slika kroz suncane mi je izgledala u
ovom pustinjskom isprzenom tonu

Stay high ... 4:20

Prilozi

• fear_and_loathing_in_las_vegas.jpeg
    fear_and_loathing_in_las_vegas.jpeg
    18,9 KB · Pregleda: 4

Hooker

music support
09.01.2012
928
2.323
163
55
crunkisi je napisao(la):
Ljudi moji vozim se u autu, zalazak sunca predobro izgleda kroz suncane dok mi grije ruku na prozoru. Majica kratkih rukava i opet slobodan :D

Gde si ti... Mislim, da li je tako dobra vutra ili si stvarno na nekom mestu gde je klima takva da možeš da voziš na taj način kako opisuješ.

čekao sam da dunem da bih mogao ovde pisati, pošto su ovo naduvani postovi i eto...

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
f44ksz.gif