Hvala na savjetu, evo rola wc papira je zaklon . U njoj je temperatura 30Super setup. Inače se sonda pokrije sa nečim da nije baš na udaru direkt. Napravi joj neku sklonku od nečega. I onda postavi na vrh pota. Tada buš dobio neku realnu temperaturu.
Udri danas s vodom.Bok Zelenko,
danas ih opet moram zaliti, ali trebam mišljenje. Zadnja 3 puta s razmakom od 4 dana svaka je dobila 3l vode s full dozom tablice. Do sada je svaki puta bila s hranom u vodi, nikad još čista voda.
Ima nešto žutog lišća dolje, no brine me da li se širi prema gore.
Danas čista voda ili i dalje tablica?
Moby Dick
Pogledajte prilog 372471Pogledajte prilog 372472Pogledajte prilog 372473Pogledajte prilog 372474
Critical+ 2.0
Počeo je dobivati hrđave smeđe točkice po lišću.
Pogledajte prilog 372475Pogledajte prilog 372476Pogledajte prilog 372477Pogledajte prilog 372478
White Widow
Ne vidim nešto problematično
Pogledajte prilog 372479Pogledajte prilog 372480Pogledajte prilog 372481Pogledajte prilog 372482
Dan 56. za MD i Cr+, 54. dan za WW. 19l fabric pot, BB Allmix, Hesi linija, led na 45 cm visine, temp 26-29 stupnjeva, RH 28-40 posto, automati
OK, budemo vidli za dalje.Hvala na savjetu, evo rola wc papira je zaklon . U njoj je temperatura 30
Rasvjetu spusti na 40 cm, još 7 dana nemoj dodavati tnt onda videa dao full dozu. Do tada root full doza i ne štimati Ph. Ovo znakovi kaj ti imaš su tipične za fluktuacije Ph..Oj zelenko,
Upustio sam se u novu avanturu sa novim boxom,150w led rasvjetom (mars hydro ts1000) i Quick One automatima.
Primjetio sam na prvim redovima fan listova svijetle tocke/strije, a drugi redovi izgledaju lagano spaljeno (mozda light burn?). Nista strasno ali kontam bolje da preupitam
Biljke su stare 20 dana, potovi 30l, svijetlo postepeno spustano na 55cm, temp 15-22 i vlaga 50-60%.
Do sad sam zalijevao samo sa vodom (6.2 - 6.5ph) i jednom tjedno Root Complex od hesija. Sta mislis da pocnem sa cetvrtinom doze TNTa pa da vidimo kako reagira?
Pozdrav i hvala
Pogledajte prilog 373188 Pogledajte prilog 373189 Pogledajte prilog 373190
Budemo vidjeli šta će bit iz toga ali ima tu nedostatka. Ako je ovo neka vježba ok, ali definitivno trebaš poraditi na nekim stvarima. Budemo u toku. Makni onu plastike s led lampice. I čim malo naraste presadi.Pozdrav mentore, krenuo sam sa 2 growom, prvi je bio neuspjedan dok sam jos na faksu bio sad sam odlucio da bi rade sam nesto pokusao da si uzgojim jer je zanimljivo glrdat dok raste, naime na forumu sam podosta bio ali iskustva u real life bas i nemam toliko... Za sada je samo jedna i mislim sa bi tako i drzao posto mi je box manjih dimenzija 43x55x100 dimenzije homemade posto nisam bas pri novcima trenutno zemlja je neka noname kojoj je ph 5.9 i za sad mi se cini cist oke da djeluje na malenu svjetlo je LED spektar od 6500k jedna je od 2700 i 2 sam stavio ljubicaste da ima poveci spektar sad nezz dali je to okej u ovakoj ranoj fazi... Udaljena je od svjetla 15-ak cm.. Sve kontrolira tajmer sa rezimom 20/4. Stara je oko 18 dana od kad je priklijala 2 dana +/- gnojivo je Biopon univerzalno posto mi je to bilo pri ruci prvo ali po potrebi ce se nabavit nesto vise, ventilacija je od kompa jedan za ispuh jedan da vrti zrak po boxu upuh pasivan... Evo slika pa za dalje svaki savijet dobrodosao.. PozzPogledajte prilog 373233Pogledajte prilog 373234Pogledajte prilog 373235Pogledajte prilog 373231
Može dapače.Pozdrav Zelenko63
Zamolio bi te za mentorstvo, ako nije problem?
Trenutno radim samostalno prvi grow sa nefem WW sjemenom, prošao problema masu(gnatovi,biljka pohermila) i sve mi je to super.
Idući grow bi pokušao poboljšati...
Thx unaprijed
E sad lijepo kako grane rastu tako ih razvlači pod mrežu. Mrvicu još spusti i kreni razvlačiti i usmjeravati. Super izgleda.Pozdrav Zelenko,
Evo nešto sam isprobavala sa mrežom ali ne znam kada se stavlja mreža. Biljčica ima nešto manje od 1,5 mjeseca
OK, može. Nemoj ništa hraniti prvih 30 dana. Slobodno nabaci koju sliku.Pozdrav Zelenko,ako si zainteresiran da mi budeš mentor i da mi pomogneš u teškim situacijama kad dodu svojim znanjem.Raspolažem sa improviziranim boxom od 150x150x200. 600 w hps superplant agro ,250 w mh.Ispuh 2 venta 320 m³/h . Uredno zaljevam sa 6.5 PH U njemu su 2 special queen i jedna "noname" biljka . Noname biljka je stara 24 dana,special queen 2 komada 13 dana stare. Jucer su special queen prebacene u velike potove tek. Nisam ništa gnojio do sada. Jedinu ovu noname biljku sam gnojio sa pola doze plantella list.
Prvih 30 dana samo root eventualno nešto za metabolizam. Sve u svemu ok i sa BB itekako možeš pretjerat. Drž se ti ovog prvih 30 dana a kasnije udariš sa svime kaj imaš. Kaj ima razloga za sto preventivno špricaš ili ovako bez veze samo?Pozdrav Zeleni evo stanje stvari u mene
Na prvim slikama su 2 biljčice stare 15 dana, u 11 l zemlje. Dosad su zalivane vodom, a danas su dobile svaka po 1.5l vode + Biobizz Root juice 5 ml i Acti vera 2 ml. Odradio sam i prvi trening.
Ove male su startale u eazyplugu, stare su 2 i 3 dana, pa cemo vidit oce li i one krenit.
Hranit cu sve biobizzom, imam jos grow, bloom i topmax, pratim okvirno onaj njihov raspored. Posto se po njima hrani svako zalijevanje, treba li se drzat toga? Procitao sam na par mjesta da se biobizzom tesko moze pregnojit.
Jos nesto, imam protect killer, to je neemovo ulje. Kazu na bocici da se moze prevetivno poprskat 1x tjedno. Ako bi i prskao, je li prskam odma kad se ugase svijetla tako da se malo osusi list do ponovnog paljenja da izbjegnem opekotine po liscu. Inace zalivam netom prije paljenja svitla.
Zivija mi