Super zvuci. Slobodno nabaci koju sliku. Dogovoreno za mentoraPozz zelenko trebo bi mentora imam autose hom lab box 120 120 200 hps 600w 230v 2050 kelvina horty sun power 24000h/80000lm, SHP-TS GROLUX 600W 230V 2050K 200.000 phito-lm. Ventilator Vents TT PRO 2 brzine (240/350m3/h), CAN filter 300, 1m AluFlex cijevi 125mm
Super, power roots je itekako koristan dodatak i preporučam ga svakako. Svako 2 zaljevanje mozes dodati root. Ostalo nista za sada. Sve bu ti poslužilo od hrane kaj imaš tako da super.Za sada je samo na vodi i tu i tamo svako 3 - 4 zalijevanje joj dam power roots od plagrona
Ovo je sve sto imam, iako za ovo drugo nisam bas siguran dal valja i koliko je ucinkovito
Podsjeti me s cim hranis?@Zelenko63 jos malo pa gotovo ali izgleda mi nekako šuplja kao da se vrhovi nisu napunili kako treba, jel bi se dalo to jos napumpati s nekom boljom hranom za cvijet i koja bi bila najbolja
Čestitam na uspješno završenom growuEvo da se i javno zahvalim mentoru @Zelenko63
Hvala rodace na svemu u mom prvom growu koji je uspješno zavrsen!
Bez ljudine ne bi bilo gotovo sigurno nicega a kamoli ove divote koju sam dobio na kraju!
Hvala na strpljenju i korisnim te poucnim informacijama i usmjeravanju u ovom nasem dragom hobiju!Pogledajte prilog 320511
A plagronom, alga bloom i neki put samo s ovimPodsjeti me s cim hranis?
Da full, 4 ml neki put krknem da bude 5 mlOk a koje doze? Full?