I krivo sam ti rekao, dobivale su samo bio grow u rastu i bio bloom i top max u vege, a tek sad u treci grow sam dodao i bio heaven, koji po deklaraciji ima i mg i cal pa mozda bude bolje.
Auto girl scout cokies, Critical auto, gorilla glue auto, lad auto, straberydawg auto.... Imaš ih ko u priči Googlaj i izaberi.Hvala.
Dosta sam gledo ,cito logicki razmisljo ali sam hteo od nekog naseg ko se razume da cujem savet.
Ja bi kupio seme koje mi ti predlozis, auto.fem. za napolju pod nebom
Ako mozes navedi 1-2 koje bi ti stavio?
A daj još jednom i nemoj više.Zelenko zadnje dvi veceri kisa al raspuse se to brzo, dosta je toplo zadnjih dana, sutra zovu oblacno, presutra kisu a nakon toga opet 5 dana sunca... Da nastavim s hranom?
Ovo kaj vidim je biljka na kraju životnog ciklusa. Kada budes iduci put uzgajao, slobodno nabaci sliku. Pa budemo diskutirali.Samo ovu imam @Zelenko63. Naturalno pustene da rastu mjesec dana pa vege, a slika je vec dva tjedna pred harvest.
@Zelenko63 a daj mi reci ako stavim cooltube reflektor onaj zatvoreni stakleni jel moram vuc cijev ili ga mogu s malim ventom rashladit dovoljno ili da pak stavljam onaj otvoreni kaj samo grlo i krilca ima jer imam oba.Sve ovisi kako tebi paše, kroz filter zagađeni zrak turbina šilji van kutije. Znaci filter, turbak i cijev za dalje. Ja koristim cistu zemlju, bez dodataka perlita niti cocosa.
A da, samo voda... Omjer neka bude kakav bude, sto vise amber i mlijecnih trihoma.Meni je preostalo samo zalijevanje sada do kraja? koliki omjer trihoma mora bit kad je cvijet spreman za harvest
Ja bi otvoreni, ukoliko nemres kontrolirat temperaturu.. Lako ubacis CT.@Zelenko63 a daj mi reci ako stavim cooltube reflektor onaj zatvoreni stakleni jel moram vuc cijev ili ga mogu s malim ventom rashladit dovoljno ili da pak stavljam onaj otvoreni kaj samo grlo i krilca ima jer imam oba.
Nadam se da si shvatio kaj je pjesnik htio reci ili pitat?
Lpp!!
@Zelenko63 mentoreA da, samo voda... Omjer neka bude kakav bude, sto vise amber
Ja bi otvoreni, ukoliko nemres kontrolirat temperaturu.. Lako ubacis CT.
Kreni na vodu. I pomalo pred kraj.Cvjeta 45 dana
Ja kad sam stavio CT prva dva tri growa... Skuzi sam da sam popusio, 30 % svjetlosti. Ne preporučam CT u tvojim uvjetima. Sa ovom ventilacijom koju imaš plus unutarnja ventilacija ce radit posao. Nema veze sto je grijanja prostorija.@Zelenko63 mentore
Mislis da mi ne bu problem temp ak stavim otvoreni posto je u prostoriji koja je grijana a vent je 187m3h? Ako mislis da bi moglo bit s temp zajebancije tak kupim odma jos jedan aksijalni 109m3h ispojim odma ct jer zelim da bude kak treba, ako mislis da nebu problema sa otvorenim onda odlicno
Lp!