Mikroskop je manuelni. Meni se cini da su jos prozirni...ovo je najbolje sto sam mogla slikati.Kakav imas digitalni ili manuelni?
Moraš vidjet trihome, i njihovu maturaciju... Tj sazrijevanje. Prozirni, mutni ili smeđi.. Uglavnom ako mozes poslikaj
Mentore neljutim se htijeo sam nesto napravit na svoju ruku al ocito neznam jel se da ista spasit.Nemoj se ljutit, ali sad sam malo potrazio tu u mentorskom sta je bilo kada smo komentirali vezano za doze hrane i to sta si ti njima dao nije ono sta sam ti savjetovao... Jel tako?
Napravljen flush.hvala na savjetuNapravi flush, pa budemo vidjeli poslije par dana reakciju.
Zeleni reci mi molim te kako da podjubrim biljku usla je u cvetanje ali mnogo kisa mnogo je sve mokro . Nisam pametan . 7 nedelja LowRyder
Slobodno ti jos nahranit sljedece zaljevanje full doze svega sta ide.Pozdav mentore! Danas sam zalila samo sa vodom, kako si i rekao. Danas im je 36. dan na 12/12! Mislila sam ih ostaviti do 03.06., tada bi trebale biti 52 dana, tj. 7 tjedana i 3 dana na 12/12. U boxu imam 2 magic kush, 2 nordern lights i 1 bankanabis. Jel to ok? Kada trebam napraviti flush i kako? Puno pitanja, znam, sorry!
Jbg, ili pričekati ili na silu. Ja bi pričekal koji dan pa vidio situaciju s vodom. Mala je biljka s čim bi gnojio?Zeleni reci mi molim te kako da podjubrim biljku usla je u cvetanje ali mnogo kisa mnogo je sve mokro . Nisam pametan . 7 nedelja LowRyder
Ne znam zakaj si ju hranio, ako si par dana prije presadio u frušku zemlju. Ima svega. Kad biljka sve pojede onda dodajes hranjivo itd.Mentore, slušam daljnje naputke. Prije 4 dana biljka je presađena iz tegle od 6L u 10L i zalivena sa 1L vode i 7,5 mL plantelle list. Od rasvjete trenutno radi 4 cfla 2x110W warm white i 2x88W cool daylight (Philips). Trenutno je 13 dan na 12:12. Temperatura izmedu 23 do 26 i preko dana i preko noći. U mogucnosti sam dodati jos 2 cfla.