Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To sam ja i konto kad si mi jucer reko to bi bilo krajem tjedna i jedno pitanje dali kad ju odrezes otrimas stavis susit jos ona radi tj.trihici se mute ili
Dosta diskutabilno pitanje, tj odgovor Nemam pojma, iskreno jer nisam provjeravao, al nesto malo sazrije jos. Nemoj se opterecivati sa time. Bitno ti je da ne presusis i da dobro odkjuras
Uf bas sam danas vario northen light presusen steta e sad u mom slucaju dosta sam vidio lose odkjuranih varova koja temp i vlaga je bitna za kjur sory sto sam dosadan u ove sitne sate
ej bok,ovak,javio sam ti se u pm,al sam tek kasnije skuzio da si odustao od odgovaranja na iste,imam jednu domaju cca 40. dan cvijetanja, radio sam prije 5 dana flush (zasto?ni sam neznam,reko nemre bit lose), ugl. da ne duljim previse, na mjestima mi je postala svijetlija pa me zanima dal je to normalno i jel trebam intervenirati? gnojena je svako drugo zaljevanje s plantella cvijet
nemoj mi to govorit.xD
e da, dobio sam i neki supervit od hesi-a,dal da i to kapnem u vodu ili nema potrebe za tim?
btw.ak te zanima lako ja jos slikica bacim gore....