Ej Stipe ,, znaci biljku planiram skinut za neki tjedan+ dana pa me zanima koji savjet za susenje sve sam teme prolista ali opet nisam dosa do pametnog rjesenja jer sve je to individualno, volio bih taj dio napravit kako spada, a bojim se da je ne presusim tj da se ne osusi u 3 dana ,sumnjan da ce se sporo susit ugl,
susio bih u box-u zanima me da li da ostavim pc vent da radi 0-24 za ispuh , ili da se pali gasi na tajmer , ili da samo otvorim vrata boxa i da napravim propuh u prostoriji, prostorija u kojoj je box nije grijana i temp je 15-19, vlaga 35-55%
Btw oznacio sam te u dnevniku valjda nisi dobio notf. nesto sam uspio sjebat pa me zanimq sto mislis kako ce se to odrazit na kvalitetu , naime iskljucio sam vent koji je puhao po vrhovima jer je vlaga pala (glup) , lampq je bila jako blizu biljke i sprzila je jednostavno biljka mi je izgubila miris dosta, i nije toliko ljepljiva cvjetovi su nekako suhi , ali nisu puno pozutili ili izgorili ugl neidjeluje onako svjeze,, dok su oni donji malnji cvjetovi Mirisljavi ljepljivi i onako meki. sto mislis kakve ce bit nuspojave oce slabije pucat .