Hej stipe,trebace mi saveti za projektovNje prostora....selim se ,pa mi se menjaju uslovi za growing...imam sobu u potkrovlju sa kosim krovom, koja je pregradjena tako da na visini oko 115 ima sazidan pregradni zid,tako da se sad iza zidica krije mali skriveni neiskoristen prostor,pa bih hteo da tu ubacim 250w hps...sirina je preko 5 m,duzina nekoliko metara,jedino je problem ta visina,i kosina krova,koja na srecu nije toliko velika...Neka moja zamisao je bila da unutra pregradim mali prostor za box,tako da ga napravim sto sireg i duzeg, i da ga osvetljavam 250hpsom na 12 12 otpocetka,ili sa nekom kracom vege ako moze...kolika bi to mogla biti sirina i visina,pa i broj biljcica,sa obzirom da ce hps sa ctom visiti sa 110 cm visine? I da li je u opste moguce sa toliko w na toliko maloj visini?
A oko ventilacije i ostalog cu se igrati Jos kad zavrsim novák grow i uselim se,mozda cu napraviti nekako da ispuh izbacuje van kuce,i.t.d. ali otom potom,nisam siguran ni da li bi taj grow kretao u ovoj sezoni,ili na jesen...