Poštovanje mentore i ekipa što pratite ovaj thread.
Nadam se da me nisi zaboravio, negdje u 11. mjesecu sam se odlučio na indoor uzgoj...podsjetnik
https://www.vutra.org/threads/mentor-stipe.13350/page-95
Zaredale su mi se nekakve obaveze pa sam tek sad nabavio svu opremu i lagano krenuo.
Najveći problem mi je zemlja. Kupio sam Cjetko, premda sam vidio da su ljudi imali loša iskustva s njom al nisam imao izbora. Nadam se da ću do presađivanja nabavit nešto
od preporučene i da mi ova neće sjebat biljku u međuvremenu.
Razmišljao sam čak i od onoj plantella balkonia jer sam čitao da je loša samo za male biljke pa ako uspije dovoljno narasti do presađivanja možda da nju koristim?
Al o tom je najbolje kad bude vrijeme
Kupio sam Northern Light x Big Bud Feminised 3 komada i dobio na poklon Blueberry Feminised by Seedsman 2 komada. Zasadio sam Northen Light.
Filter za zrak nisam uspio sklepat al sam kupio ONA gel, nadam se da će bar nešto pomoć
Došao mi je i PH metar i termostat tako da mislim da sam dobro opremljen. Znam da je sad vlaga niska pozabavit ću se s tim kroz par dana kad završim box.
Za presađivanje imam saksiju od 30 cm promjera, trebala bi bit dovoljna. I za cvjetanje sam kupio CFL od 200W 2700K.
Box ću još obložit reflektirajućom folijom za auto stakla samo nek dođe plaća.
Kupio sam i mali grijač i termostat za njega da se grije box tokom hladnih noćiju...samo se nadam da neće planit sve skupa (morat ću dobro testirat u kontroliranim uvijetima
Evo par sličica da steknete dojam kako to sve skupa izgleda.