pozz,evo mene opet..
prvo,svima zelim sve najbolje povodom blagdana,puno uspjesnih grow-ova,srece,svega...
Stipe, ovak, ova prva biljka se odrzala odlicno,cak sam ju htio ostaviti do nove godine,posto ne idem nikam pa reko da imam zanimaciju,ALI,danas sam dobio jednu od one dvije sta sam ti pricao. Znaci ova velika,stavljena je danas u mrak,posto nemam mjesta,a i nije isti rezim svijetla.
beba je critical+(nisam ziher jel mostly indica il je cista indica sta cist sumnjam,nebitno,vjerujem da ti znas pa je cak i nepotrebno ovo pisat..xD)
zemlja: plantella balkonia
lampa: do sad bila MH250W ,sad ce bit,jbg :HPS150W
18.11. proklijala sjemenka
19.11. posadena u casu od jogurta
20.11. niknula iz zemlje,dan poslje ubacena u box(dan/noc 18/6)
10.12. presadena u ?finalni? pot 15-ak l
22.12. prvo gnojenje 5l 1/4 preporucene doze
6ml tnt complex, 6ml root complex,1kap supervit,2.5 powerzyme
ph6.6(ovo pretpostavljam da je runoff 6.5)
i danas 26.12. dostavljena meni s tim da mu je ispala cijela tegla i vidio sam komadic potrganog korijena,neznam jel od moje biljke il je to doslo sa zemljom
sutra slazem boks,jer cu tek sutra otic kupit mylar foliju da ga oblozim,dok ga ne slozim ce bit u ormaru.
SAD KLJUCNO STA ME ZANIMA: Dal ja mogu nastavit biljku gnojit sa plantellom i supervitom il bi trebao nabavit hesi paket i nastavit s njim?i dal bi joj bio pre veliki sok da ju opet presadim,u ovaj pot koji je trenutno zauzet,jer je dosta veci?planiram neki ScrOG.
slike su mutne,zasto,nebih znao,kamera je ocito otisla bye-bye