Bez slike ti ne mogu reč dal da daš duplu dozu. Al ak si dao duplu nebi trebalo bit neke štete.Planiram gnojiti za 2 dana mislio sam im odmah dati duplu dozu posto do sada nisu nikako zbog kise imao priliku . Gnojivo planatela list. Sto ti mislis o tomen jel dobro ili da stavljam normalnu dozu.
To joj je prvi list on bi ionako uskoro "umro"Mentore, jel ovo znak za uzbunu neku. List na slici umire lagano, bojim se da se ne proširi. Stara je 40 dana, high density auto
Znas li jel buhač jednako djelotvoran protiv jaja u zemlji kao i protiv letača? Racuna sam poprskat i zemlju i listoveOdlično, samo tak nastavi
Super su. Kakvo je to ovčje gnojivo? Daj me uputi malo.Ev slika nekih od 6 dana nisam ih jos Gnojivo ne dopusta mi vrime . Druga po redu slikao od jucer nju sam pognojio s 2 litre ovcjeg gnoja. Danas sutra kontam do ovih drugiPogledajte prilog 346369Pogledajte prilog 346370Pogledajte prilog 346372Pogledajte prilog 346373Pogledajte prilog 346375
Eh taj podatak trenutno neznam. Al ko da mi je ostalo negdje da djeluje i na jajšca.Znas li jel buhač jednako djelotvoran protiv jaja u zemlji kao i protiv letača? Racuna sam poprskat i zemlju i listove
Odlično kolega. Ne brini zbog fleka sa posta prije. Makni to mrtvo lisče i samo neka jure. Nego kad češ flipat? Zasto bi je sad topiral? Trebal bi više mjesta i vremena da bi toping došao do izražajaDobila je melasu i vratila se nazad kao da ništa nije bilo!
Sad je negdje u 50. danu vege pa me zanima jel kasno za toping, i dal da joj skidam samo prvi kat ili mogu i više?
Pogledajte prilog 346740Pogledajte prilog 346741
Šta joj uradi... zasto si je tako zasolio? Eh sad je pusti na miru, počela je cvjetat na veliko. Sad joj možeš sa sljedečim zaljevanjem dat gnojivo za cvat. I ne soli vise po biljci( ak mislis nesto pušit od tog)Mentore pozdrav,evo neka slika,pa da vidim sta kazes.Nekako mi je ostala iste visine i zgusnula se jako,list do lista,neki drugaciji LST ili sta sad? Pocela je da mirise,i kao da cveta,rezim svetla je 17/7.Pogledajte prilog 347052Pogledajte prilog 347053Pogledajte prilog 347054Pogledajte prilog 347055
Da operem lisce od neopitroida?Jel sam napravio stetu? Mislio sam asef za cvetanje? Da dajem i njega po pola litra vode ivpola cepa?Jel mogu po zemlji neopitrod da stavljam ili i to vise ne ?hvala drugarSuper su. Kakvo je to ovčje gnojivo? Daj me uputi malo.
Eh taj podatak trenutno neznam. Al ko da mi je ostalo negdje da djeluje i na jajšca.
Odlično kolega. Ne brini zbog fleka sa posta prije. Makni to mrtvo lisče i samo neka jure. Nego kad češ flipat? Zasto bi je sad topiral? Trebal bi više mjesta i vremena da bi toping došao do izražaja
Šta joj uradi... zasto si je tako zasolio? Eh sad je pusti na miru, počela je cvjetat na veliko. Sad joj možeš sa sljedečim zaljevanjem dat gnojivo za cvat. I ne soli vise po biljci( ak mislis nesto pušit od tog)
Odlično vrijeme za stavit bilje vani. Onda sad mozes i topirat pa da vidš kakav ce to grm bitMa vrlo brzo nakon postanja sam odustao od topinga... Sto se flipa tice, preklimava mi je egzistencija u smislu zivota u stanu tako da postoji mogucnost selidbe out. Sad me zanima tvoje mišljenje u vezi selidbe van u 50+ danu vege pred početak 7. mj.?
Pa bilo bi dobro da nema toliko tog pitroida po njoj, ak mozeš stavi ju na kišu da to ispere, ak ces ju vodom prat ostat ce ti fleke od vode po lišču. A mislim da nebi trebalo smetat. Samo nemoj solit više. Gnojivo stavi po uputama i sve ce bit kak trebaDa operem lisce od neopitroida?Jel sam napravio stetu? Mislio sam asef za cvetanje? Da dajem i njega po pola litra vode ivpola cepa?Jel mogu po zemlji neopitrod da stavljam ili i to vise ne ?hvala drugar