Ništa sada ne diraj jer će se vrhovi izdužiti prilikom prebacivanja na 12 12. Kada ih prebaciš i dalje ćeš raditi lst i spuštati vrhove na istu visinu, tako da ćeš na taj način to riješiti, te nakon 10 dana od prebacivaanja odradimo lolli i sve grane odozdo skloniš i nema popcorna. Možeš ubaciti plantellu list umjesto TNT-a ali daji nju posebno. Jel bilo kakvih nametnika u boxu?Mentore da li da sačekam da izrastu vrhovi Jos 5-6 dana suviše su mali,ne bih zeleo popcornove
I da li mogu ako mi ponestane TNT-a ,da ubacim plantelu list par zalivanja i u tranziciji Jos 2 Ned sa propratnim Hesi vitaminima hesi pz,sv
Nikakav problem drug, samo neka se živo i zdravo, to je najbitnijeSorry mentore sto se ne javljah, zasad se cini da sve ide po planu, pa da ne smetam.
Biljke izgledaju zdravo i drago mi je da je sve ok. Ne znam za to prskanje ali ti odluči sam. Kad si mislio na 12/12?Kako sada sa prihranom? Mislio sam da ih prskam sa Vita Race malo?
Samo primjeni drug, nema tu šta ali tek sam vidio sad da ima tu pistila i da je cvjetanje pa ne znam koliko je to dobro. Al ne sumnjam da znaš šta radiš.A znam da je Race opcionalno.
Super onda ide to sve samo na vodi, onda možeš jednom ili dva puta u prelazu nešto za vege dati ako budeš imao jer im tada treba dušika kako bi bile spremne za cvjetanje. Ako nemaš ništa za vege onda će biti kako će biti ali trebao bi onda već onda razmišljati o prebacivanju na 12/12 od 20 do 25 dana jer toliko bude otprilike hrane u zemljiPa onaj biobizz koristim,al u vegi necu nista z grow,samo voda jos jedno 10-15 dana dok ispune box a onda cu na 12/12 pa cu nakon toga krenut s biobizzom.
Topmax i bloom imam..
Naravno da ne znam šta radim. Ali jasno sada, uzeću bloom i krenuću sa 2ml plus zyme 1ml. Da ne stavljam grow i root više? Na 3 biljke su cvetovi formirani a na dve malo kasne ali ima pistila
Na ovo sam mislio kada sam ti napisao da znam šta radiš a i tvoje biljke govore isto. Root izbacuješ i uvodiš bloom i green sensation, za te veće bih išao punu dozu blooma a za te sa kojom pistilom bih pola doze blooma, green sensation pune dozeA znam da je Race opcionalno.
Nažalost za naše biljke prosječno bude kako sam ti ranije naveo ali vidjet ćemo. Bilo bi dobro uzeti nešto za vege, mogao si i Plantellu list uzeti, to ti je sigurno najjednostavnije i ako zatreba naravno.ima fertilizer dovoljan za 6 mj. Al dobro vidjet cemo, ja ti to po boji listova odredim (tako me moj otac ucio)
Ako su svjetlo zeleni dodaj nesto za rast ak su tamnozeleni onda samo vodu a kad pocne cvijet onda samo nesto za cvatnju.
Ugl javim ti se opet ak budem problema ili za 10tak dana kad ju prebacim na 12/12
Ej ja ne kuzim ovo oko kiselosti vode i bla bla bla, ja zalijevam kisnicom i nemam pojma koji ima ph jer to mi nikad nije ni trebalo. Jel moram narucivati nesto od te aparature?
Nisam primetio,ali nadgledam.Planiram 1.aprila da flipam imam nekih 100ml TNT možda uspem da izguram i 2ned cvetanja.Ništa sada ne diraj jer će se vrhovi izdužiti prilikom prebacivanja na 12 12. Kada ih prebaciš i dalje ćeš raditi lst i spuštati vrhove na istu visinu, tako da ćeš na taj način to riješiti, te nakon 10 dana od prebacivaanja odradimo lolli i sve grane odozdo skloniš i nema popcorna. Možeš ubaciti plantellu list umjesto TNT-a ali daji nju posebno. Jel bilo kakvih nametnika u boxu?