Mentore, ove dve opet prkose. I dalje se izduzuju, a ova jedna gospođica i dalje raste ukoso. Osim toga, ova sta raste ukoso ima i nesto tanju "stabljiku". Inace, izgledaju pristojno.
Sto da se radi?
Sto da se radi?
@Vutra1990 naravno da može, iznesi svoj plan pa da vidimo kako dalje
@Bromergon može mentorstvo naravno ali se mora dosta stvari promijeniti jer biljka ne izgleda baš najbolje.
Prva stvar, box ti je adekvatne površine za dvije lijepe biljke i to je super. PC ventovi su realno slabi za ispuh i tu nema neke fajde. Neki jači ventilator ide na ispuh i to bi sa tim bilo riješeno, te jedan ili dva jača ventilatora koji bi puhali po biljkama.
Ne znam kakav ti je taj cob ali ne izgleda mi baš kao najbolje rješenje. Hps 250w mi se čini bolje rješenje pa čak i za vege nego taj cob jer biljci nešto ne štima.
Imaš gnjojivo samo za vege a biljka ti je počela cvjetati. Imaš li šta za cvjetanje?
Moraju se osnove pročitati kako bi mogli dalje growati a evo ti par linkova pa preleti malo da imaš otprilike predstavu kako bi to trebalo da bude
ZEMLJA
Primetio sam da dosta novih clanova komentarise da nema jedinstvene teme o tome koju zemlju koristiti, pa za pocetak evo par fotki sa najcesce koriscenom zemljom za uzgoj, slobodno dopunjavajte i komentarisite licna iskustva. composana i terramagma su se do sada pokazale kao najbolje, imaju...www.vutra.orgKlijanje - rast u casi - presadjivanje
Tema je otvorena kako bi se doslo do sto boljih i raznovrsnijih informacija o klijanju semena i periodu od klijanja do presadjivanja na "sajt" Svaki off topic ce biti brisan !! Nepristojni i nekulturni clanovi koje mrzi da citaju ce biti banovani ukoliko se ne pridrzavaju TEME . PRAVILA...www.vutra.orgPrihrana biljki
Mnogo je pitanja u vezi hranjenja-djubrenja biljki.Koliko cesto,kad hraniti,cime,koliku dozu... Pravilna prihrana je vrlo vazna u koliko zelimo dobar urod i zdravu biljku.Puno toga cemo uspeti resiti odabirom kvalitetne zemlje, koje u vecini slucajeva vec sadrze elemente-hranu za nase biljke..U...www.vutra.orgKOMPLETAN VODIČ KROZ UNUTRAŠNJI UZGOJ
Kao što znate, predložio sam da se napravi noviji vodič za unutrašnji uzgoj. Moderator Himalaja me u tome podržao i hvala mu na tome. Sastavio sam kompletan vodič radi lakšeg snalaženja, kako bi novim članovima bilo brže i jednostavnije sve povezati. Moderatori neka procijene, ako nešto još...www.vutra.org