@Koprivko Znao sam da ce nesto izbiti
Biljke ko za izlozbu, mora nesto doci uvjek je tako vise manje. Znas engleski?
White Powdery Mildew (aka White Powdery Mold) can be the cause of white spots on your leaves that looks like patches of flour. Learn how to get rid of it!
www.growweedeasy.com
Ako ne znas, reci pa cu prevest bitne djelove. Nisam se osobno susreo s njome pa ti ne mogu iz prve ruke. Ali sreca lako je se rjesiti ako si na vrijeme otkrio, usput i lolipop odradis.
Ali valjalo bi pronaci uzrok tome. Kakva je ventilacija? Dali provjetravas sobu? Dok sve uklonis upalis vent nazad i okreni neka puse u biljke nece se buniti zbog vjetra, zapravo vole jak vjetar od prilicno ranih dana, jer se bolje deblo razvija dok se mora boriti s vjetrom.
Mozes i svijetlo ako nismo na 75% staviti na 75%.
@Maxx I dalje je svijetlo pali, nista smanjuj na 40%. Naceo si je prejakim svijetlo dok joj nije trebalo i sad ne moze podnjeti. Ali ajde ljepo se puni nije strasno. Fali visine ovom boxu za ovakvu rasvjetu, to je odlicno svijetlo u 1x1m, a u 80x80 je i 80% snage maximum i to jedino uz co2.. Moja preporuka pogledaj po forumu dnevnike s micro uzgojem, i kako rade LST. ako u buducnost ne mislis mjenjat sator za veci moras poradit na LST-u da bi ih zadrzao sto nize je moguce.
Znaci svijetlo smanji, a sljedece zaljevanje sve po tablici full doze.
Reci dal je turbina i filter u boxu? ako da vadi ih van i radi kontra sistem. Da ispuhuje kroz filter. Znaci usisno crijevo turbine ida na vrh boxa, a filter na izlaz turbine.
@Zlajoo Biljke su odlicne sve, hrane ne fali ni najmanje. Cak govore da je zemlja izrazito bogata, a i rhizotonic je hranjiv pa ga je dobro na preskokce davati.
Sljedece samo voda (podigni vodu na 2L, 2 zaljevanja pa dizi na 2.5L) i dan nakon odradi kvalitetan LST. Sad je pravo vrijeme da ih ukrotis i rasiris po svome i da napune box ljepo.
Samo prati udaljenost lampe i drzi je na dogovorenoj udaljenosti. Jer mi izgleda da su vrhovi najnovijih listica malo dobili po nosu.