Trenutno su dvije 10w( 6500k ), dvije 14w( 4000k ), dvije 14w( 2700k) i dvije 10w( 2700k ). Imam na raspolaganju još 4 komada 10w( 6500k) pa ako treba zamijeniti s nekom od 2700k javi pa to uradim. Anubisu je dns 25 dan od nicanja pa da znas otprilike kolika je i koliko wata treba
Također 21.07 bi trebao zaliti ponovo, pa mi javiš kakav mix da napravim ( prošli put bio 2L vode + 20ml slavola + 7ml home vege-popio 1.7L sveukupno ).
prvo ,cestitam na harvestu i u zdravlju i vesleju da konzumiras i uzivas u radu i trudu svog umeca jer tako je najsladje kad se vari svoja roba.
Za dalje anibus kazes,ja bi tu male prepravke napravio i unapredio sam uzgoj i malo modifikovao panel.Posto ti ostaje samo jedna bioza od koje mozemo cudo da napravimo a da bi poceo da ti predlazem treba mi neke tvoje informacije na koje prvo hocu da mi odgovori.Panel je koliko sam shvatio negde oko 80w trenutno.
1.slikaj mi ceo box sa biozom .
2.koje ti je velicine box,d-s-v
3.anibus je autos ili foto
4.u kojoj litrazi pota je trenutno
Ajde odgovorimi na brzaka ovo sto sam te pitao pa idemo onda dalje da ti dam jedan sjajan predlog koji mi je pao na pamet-sto se kaze.
e da i sta sve ono bese imas od prehrane osim tog gardena za vege.
Ne daj se druze i svaka ti cast sto letis na sve atrane...respekt....
Hvala trudim se da ispostujem sve koliko mogu,posalji mi slike i napisimi sta smo i sa koliko vode radili zadnjih puta i sa koliko vode si zalivao,znam da smo nesto zalivali sa 2l pa smo povecavali pa ona nesto nije pila mnogo,obavezno tanjiric sa vodu stavi ispod pota.Javi se obavezno.
Ona dva lista dole su nastavila sa susenjem, ali to se pojavilo samo na ta dva...
To je od vlage dok je bila mala pa se suse listovo nista bitno,ej ono sto je bitno sad u kolikik potovima su sad one,ja bih ih presadio u vece potove bar u 5l neke ,jer nemogu da te savetujem neku znacajnu prehranu ako piju samo 0,3l vode,aj ti to presadi i onda da krecemo prehranu posto vec treba da razmisljamo o tome,malkice su bledunjave,ili se koren vec vrti po dnu sigurno pa traze veci pot a 5l je dovoljno da isteraju da pokazu pol.