nece edit da mi odradi.. elem, moze li nick da mi se promeni u lerma.. jer ja ne znam sta mi se sve nije desilo u ovom growu majko mila.. znaci juce sam stavio nov tajmer na turbinu, da ne izvaci sve vreme dok biljoze spavaju.. i danas dolazim u vreme kad treba da spavaju, vidim svetlo radi.. odem da proverim tajmer, kad on crko, mehanizam radi ali iz nekog razloga ne izbacuje kad treba.. tako da em su spojile 24h pod svetlom, em im je preko dana, kad je najtoplije, turbina izkljucivala po pola sata na svakih 2 sata.. zatekao sam 37,5 temp, vlagu 34.. malo su se neke i oklembesile koje su bile vec za zalivanje, tako da sam ih zalio.. jedino sto sam primetio je, da bas juce ova slikana biljoza sa ogromnim pistilima belim, sad po krajevima pistila pocela da zuti, za jedan jebeni dan :/ stavio sam im sad 24h da odpsavaju, kontao sam bolje to nego da im 36 bude svetlo, a da im bude 12 mrak pa da od ujutru krene opet svetlo isto nije moglo, jer ne mogu preko dana to zbog temperatura.. haos totale