Mislis na onaj ceresit ili nesto drugo?da probas da kupis dva komada odvlazivaca imas u skoro svakom ducanju pa daprobas sa tim.
Mislis na onaj ceresit ili nesto drugo?da probas da kupis dva komada odvlazivaca imas u skoro svakom ducanju pa daprobas sa tim.
to je odlicna ideja,i taj zuti da ga stavis pozadi tamo gde su ti oni kablovi izmedju onog zutog iplavog e tu ga rokni.Zuti? Posto cvjeta
pa pazi,sve je to induvidualno,o kolicini nebi trebalo rasprvljati,ovoje ipak hobi,ako hoces kolicinicu neku ozbiljniju opalis 400w-600hyd i da vidis onda,ja samnajvise radio sa 400w hyd i jako sam zadovoljan bio u sator 1x1 i to ga palim samo kad radim ulje,inace grovam u boksicu 40x50 u vege sa 135w led e-27 a u cvat promenim rasvetu na 250 hyd,i zadovoljan sam pravo dati kazem,evo da vidis pa kad imas vremena pregledaj ovo je stari dnevnik.O kolicini? Ili to nebi komentirao?
Nemam i ja sam skontao da bi mi trebao protiv stresa zbog tog harvesta jel da? Uzecu ga svakako ce trebati za sledeci grow.recimi samo jel imas roota u steku slucajno.
Blueberry Cookies / Dinafem
Eh kao sto sam gore naveo, problemi su krenuli barem koliko sam uocio prije 4-5 dana, onda su novi listovi bili zuckasti dok su tek kretali pa mi je izgledalo sve normalno. Ali sada vec djeluje kao neki problem, najvise mi djeluje kao LB ali neki listovi koji su ispod krosnje također pokazuje iste simptome a oni nemogu bit opeceni svijetlom. Vidjet cemo sada kako ce biti dok sam panel podigao za nekih 15cm.
Jucer
Danas
, , ,
Ovaj dio nije izlozen svijetlosti previse a isto je opecen.
dazbog tog harvesta jel da
naravmo mozze.pa ako moze da se produzi mentorstvo,
ekstara su covece budovi,uskorece to zavrsti da znas.Ostavicu i slike kad je upaljeno i ugaseno svetlo.
nije ne brini,idi ti samo prehrani jednom izmedju dve kise slobodno.stres za biljke ?
sta je to belo po njima.kako ti izgledaju,p
napisa ces sa cim si je i kada zadnji put prehranjivai i koliko vode pije inace.ti reci, ako teba sto reci.
nemoj puna je prehrane i svega,mozes opeci biljku,lepo novu zemlju stavi druze.Moze li ona da se koristi polaola sa novom Florabelom?
moguce daje ne dostatak cal-maga da znas,pokazaoni tilb na visljelistove,iuspori saklopommalo.nisu opeceni, a drugi je taj sto i grancice ispod krosnje imaju simptome
mozes svako drugovanje do kraja growa booster.davati boost svako drugo zalivanje
5 dana i onda ih iseci budove na 5cmi stavi u tegge ali ne puni tegle do kraja nego samo 2/3 i sledecih 2 sedmice otvaraj tegle po 10min svakodnevno.,kad budes resio da growas javi se opet,pozzjel dosta 4-5 dana da se suse?
A gledao sam moguce je da je cal-mag, Krenut cu sa njim sljedece zalivanje prevencije radi.cal-maga da znas,pokazaoni tilb na visljelistove,iuspori saklopommalo.
ne moras ako nemas nametnike,gledaj da ti je vlaga sto manja i nikad ti se nista nece pojaviti u growu.onaj piteroid kako li mu je ime prevencija bube pauci ..
ne moras ga davati sad root jedno vreme,malo ga pristedi da imas za loliku.ali bez roota jer sam pri kraju boce a trebam ga za lolipop
na jedno od ova tri zalivanja gledaj da negde ubacis cistu vodu samo sa koregavanim ph,moras malo popustiti ritam,nisu one gladne 100%.i tamo 3 zalivanje je flip pa cemo koktel za traziciju dati.
Dao sam im sada punu dozu jer ocekujem da ce poludit, sto vec i primecujem od juce do danas dosli do mreze neki vrhovi a trebalo im 5cm do mreze jos.
pricao sam ti da slabo topiram autose,odnosno nikad,tako mozda neka lose genetika ti zapala pa je autos nekog niza raste,ucestalo davanja boostera od samog pocetka cvetanja ima efekta ali ne velikog,iz razloga jer je on samo ipak stimulatar sazrevanja sto znaci da ne moze da utice na sam tok ciklusa biljke,jer njoj ako nije vreme da sazreva ona ce ignorisati unos boostera samo da znas i to se desava,ako hoces da odradis odnosno da stimuliras brzi cvat onda daj jacu dozu boostera recimo 4ml vise po dozi daj dva puta za redom,pa onda iskuliras dva zalivanja sa boosterem pa opet sve dok ne vidis da se pokrenula i onda krenes redovno da ga dajes po tablici,to ti pricam za hesijev booster jer sa njim sam najvise eksperimentisao.A topiranje ga nije usporilo jer odmah drugi dan su grancice vec krenule van
i opet mi nisi napisao sa koliko je vode zalivas,treba da je opletemo sa jednom dozom full bloma i booster ako imas.amnesia je samo na vodi do sad.
nemoj skidat sad nista,ostaviga svremenom ce ga ventilacija skinuti.kako skinut onaj beli prah,
ne zuri sa zalivanjem kad potovi budu laki ko perce onda zalivas,u sledecem zalivanju ides root+power zum sve full potablici,reci ces mi samo sa kolikovode zalivas ono bese i dali nesto iscuri u tanjiric doleu tacni zadnji put kad si zalivao ako si primetio.ide a dan dva zalivanje šta da im dam i kako