Do sad su verovatno mrtve. Sta si mesao sa vodom?zarast i sa vodom
drvena terasa, karton pa box, fotke po mraku i svijetlu. Drz se!sta ti je ispod boxa mislim na sta lezi box.
aha,onda svega pola kafene kasicice,dobro razmuti prvo u vodi pa dodaj ostalu prehranu.Imam u prahu
ju mi nisam namerno odgovorio,jer ovo nije tema za probleme,covek je dobio link i tamo nek pita,vidim da je vec pitao u stvari za problem.,al mi bode oci.
pa dobra temp nema sta,nista ako i dalje budu pile vodu sporije probusicemo dpt pri dnu na bokovima sve u prug i napraviti airpot kao pa probati,videcemo na dalje.arton pa box, fotke po mraku i svijetlu. Drz se!
steta sto nisi punio pot do vrha za zemljom,ne mogu ni ja da procenim sa sativama se nikad ne zna,kazi ti kako ona pije vodu iscuri li sta u tanjiric.šta misliš koliko će se još izdužit?
razmaku danima nekti bude 5 dana apovecaj vodu od narednog zalivanja na 3,5lvode obaavezno.Pije svako 4-5 dana po 3l, ne procuri ni kapi
nece ni osetiti ne brini.Kontam ne bi joj to trebalo puno zasmetati,
Cao Big, evo me po dogovoru. Danas mi ide zalivanje pa se javljam sa slikama da vidis da li ostajemo sa 2.5l vode sa punom dozom roota I pola doze bloma. Ili dizemo vodu na 3l? Vlaga me I dalje muci nikako da spustim ispod 50% , konstantno je na 60-65% ne znam sta da radim, vetrim, otvaram al nista.
dobro dosao opet,nabaci slike kad budes mogao,prepostavljam daradisindoor,pripremi finisne potoveili si ih vec presadio.ako uspem da nadjem u prodavnicama. Pozdrav
sobzirom da sporije pije a veliki je razmak izmedju zalivanja,sad je treba prehraniti i nepustati jer zavrsava,tako da u sledece zalivanju ide full bloom,full booster i full P ali sa tim da P PLUS stavis 2ml vise na celokupnu dozu,kad ovoispucas videcemo gde smo i videti trihome,eventualno je jos jednom prehraniti za redom i to bi bilo to ja mislim.Prvo je bilo full boost, p+ i bloom ali umesto 5 litara sipao sam 6. Do sledećeg zalivanja umesto uobičajenih 7,8 dana čekao sam celih deset pa je prošle srede dobila 5l vode sa PZ i boostom pa bi sutra uveče bilo sledeće.
dizemo vodu na 3l
aj ti nju podsisaj prvo kako smo se dogovorili,ne moze isto da raste kao na pocetak 1212,uradi sve kako sam ti rekao,nek ostane sad 2,5lvode root full i pola doze blooma i javi se u subotu sa slikama,pasce ti i vlaga cim je osisas., kao da sporo napreduje u odnosu na situaciju pre prebacivanja na 12/12.
samo zadnji vrh seces nista nize ,mozes slobdodno rastvor pesticida da napravis 0,5ml na0,7 vode,ispraskas biljku dok spava i ceo boks obavezno isprskas.pa me interesira da li se reže uvijek zadnji vrh ili koji prije. A ovaj pesticid se koristi u jakooooo malim količinama koliko sam ja shvatila cca 0.3ml na 1L vode.
brate u finisu je,daj joj sad jos jednom cistu vodu i tamo oko 70 dana mozes planirati harvaest,ali pre 70 dana nabaci mi slike i prati dali listovi blede,onda znamo da povlaciprehranu iz sebe i cissti se polako.Sta mislis koliko jos i jel mozes uopste da vidis po ovim slikama
Ok Big, palo je zalivanje, ovog puta je daleko vise vode otislo u tacnu I nakon sat ipo I dalje je bilo vode u tacni. Nakon nekih 10h voda je nestala. Sisam je danas pa ti saljem slike da vidis kako sam to uradio. Imam pitanje, da li se sisa kad joj je noc ili kad je dan ili to nema veze? 24h od roota pada kad joj je noc...aj ti nju podsisaj prvo kako smo se dogovorili,ne moze isto da raste kao na pocetak 1212,uradi sve kako sam ti rekao,nek ostane sad 2,5lvode root full i pola doze blooma i javi se u subotu sa slikama,pasce ti i vlaga cim je osisas.