Evo kako sam rekao da se javim slikama, iskreno ja sam ostao iznenađen dok sam ih malo bolje pregledao Sve je puno secera listovi, cvijetovi, ma sve je bjelo kao da je snjeg pao u box
Kriticna: Critical je ocito strain koji ne strecha previse, jer ga moram podizat da prati ritam sa trainom, a cjetovi se formiraju odozdo i nabijeni i debeli su vec sada.
.
TrainWreck: malo vise strecha, ali nista strasno. Imamo jos 70cm prostora u zrak. Pokazuje neke znakove ali nisam dovoljno strucan da sam procjenim. Dakle na slikama se jako slabo vidi ali opisat cu jos jednom. Te smeđe tockice cu cca 1mm max velike i krenule su prije 3-4 dana. Ima ih posvuda, ali ne previse. onako tu i tamo koji list ima tockice vecina je zdrava. Također ti listovi imaju nekako suhi rub, barem mi izgleda kao da se osusio sami rub lista.
I evo opcenito stanje TrainWrecka:
Dakle sutra je zaljevanje a nemam plan prehrane. Zadnja 3 zalivanja su bila:
59- 7,10,19 - 3,0v + 15ml Bloom + 6ml Zyme
63- 11.10.19 - 3,0v + 7,5 Bloom + 6 Cal-Mag
67- 14.10.19 - 3,5v + 8ml zyme
Pucaj mentore, sto, kako, i zasto ako imas vremena za objasnjavanje.
Kriticna: Critical je ocito strain koji ne strecha previse, jer ga moram podizat da prati ritam sa trainom, a cjetovi se formiraju odozdo i nabijeni i debeli su vec sada.
.
TrainWreck: malo vise strecha, ali nista strasno. Imamo jos 70cm prostora u zrak. Pokazuje neke znakove ali nisam dovoljno strucan da sam procjenim. Dakle na slikama se jako slabo vidi ali opisat cu jos jednom. Te smeđe tockice cu cca 1mm max velike i krenule su prije 3-4 dana. Ima ih posvuda, ali ne previse. onako tu i tamo koji list ima tockice vecina je zdrava. Također ti listovi imaju nekako suhi rub, barem mi izgleda kao da se osusio sami rub lista.
I evo opcenito stanje TrainWrecka:
Dakle sutra je zaljevanje a nemam plan prehrane. Zadnja 3 zalivanja su bila:
59- 7,10,19 - 3,0v + 15ml Bloom + 6ml Zyme
63- 11.10.19 - 3,0v + 7,5 Bloom + 6 Cal-Mag
67- 14.10.19 - 3,5v + 8ml zyme
Pucaj mentore, sto, kako, i zasto ako imas vremena za objasnjavanje.