ej fat0ne,de mi reci oni ventovi tvoji beli u boxu za simulaciju vetra jesu to ventovi na usb kabal ili kako,nesto budjim pravim neki minijutaran box hocu nesto da isprobam pa me zivo interesuje.Ok sutra zaljevam prekosutra loli onda.
ej fat0ne,de mi reci oni ventovi tvoji beli u boxu za simulaciju vetra jesu to ventovi na usb kabal ili kako,nesto budjim pravim neki minijutaran box hocu nesto da isprobam pa me zivo interesuje.Ok sutra zaljevam prekosutra loli onda.
u cemu su losi slabo duvaju jeliNa 220v idu direkt u uticnicu, ali su losi jako ja se nadam da ce izdruat ovaj grow do kraja barem.
u cemu su losi slabo duvaju jeli
Nadam se da mogu pomoci Big.ej fat0ne,de mi reci oni ventovi tvoji beli u boxu za simulaciju vetra jesu to ventovi na usb kabal ili kako,nesto budjim pravim neki minijutaran box hocu nesto da isprobam pa me zivo interesuje.
hvala druze pomoc je uvek dobro dosla,daj ti meni pusti sliku samo da ih vidim ja prvo,pravim neki mini projekat treba da oprasujem i 100% nekih cuda treba da radim,vise eksperimentisem sad u manjim boksovima trenutno,pusti samo sliku molim te kad ugrabis vreme.,20x25mm/ 12vdc / 158m3/h / 3.2w / 40db i full sam zadovoljan njime, ima širok spektar puhanja i navodno dug vjek
nece smetati samo rokaj kad odradis lolipo isto ljuljni sliku da vidim i onda ti pisem po 2-3 zalivanja unapred.. Veceras je na rasporedu lolipop, jel se i dalje drzimo toga? (dal ce smetat ako ga radim kad krenu spavat veceras?)
54.dan
vodu ces povecati na 3l od sledeceg zalivanja i slike obavezno postavi lolipopa ili cu videti u dnevnik.Sutra nakon lolipopa radim update dnevnika i stavljam slike, velike su cure oko 60cm visine od ruba pota. 90cm od dna boxa.
vody povecavas na 1l sad a razmak u zalivanjima ostaje isti,dodajes samo 5ml roota i to je sve ,prehrana nista jos,ovu vecu biozu topiraj vreme je,jel bes foto su to tako nisu autosi.nastavljamo li sa 0.5L vode i 2ml roota ili povećavamo? Prošli put se zemlja osušila nakon 2 dana. I kada krećemo dodavat ostale hesi dodatke?
tu sam za sve sto treba.bilo bi super ako bi zeleo da mi pomognea kao mentor
ovaj ti je odlican sa dimenzijama,za dbe bioze dusu dao,i tu roknes 200-250w neki panel i to je odlicno,evo ti neke linkove i molim te dobro ih procitaj da priblizis sebi malo osnove pa onda cepamo dalje gde zapne170 /64 /58 dubina
ne valja da,zato sam te pitao zaboravio sam sta su,nema onda nista od topiranja ako su autosu,samo pici dalje,vodu na 1l i root na 5ml i rokaj,rano je prehranu jos.Tek sredinom sledece nedelje mozda ukljucimo blagu dozu tnt ali videcemo,bez zurbe samo.mislio sam da automatike ne valja topirati?
super sto si se javio,mislio sam da si odustao od svega,slusaj dalje pisem ti dva zalivanje,ph drzis i dalje na 6,4. i nek ostane zalivanje na 5 dan za sada,proverices mi samo kad zalijes tih 4l vode koliko iscuru u tacnu i za koliko to popije pa mi javi.
1.zalivanje pola doze tnt,pola doze blooma,full doza roota,full doza boostera.
2.zalivanje.pola doze blooma,full doza roota,full doza boostera i full doza power zuma.
Dalje,probaj da usrfis u stranice boxa nek samoresce i vezi zicom za te samoresce grane i razvuci ih po boxu,gledaj da ti sve grane budu u istoj ravnu,nemoj da su tako zbijene grane,to moras uraditi,podstaknucemo nove grane da rastu,dakle razvuci grane to je bit,kad uradis pusti mi sliku da vidim kako si uradio,i od danas gledaj da se redovno javljas.
ostajemo na 4l vode i zalivanje na 5-6 dan,odlicno izgleda malo visoko ali popuni ce se uskoro,pisem ti sledeca dva zalivanja sad:pretpostavljam da zbog pada temperatura sada se mnogo bolje drzi na 4L vode. Danas je 5-i dan nezalivanja i lagan je pot,
sada izbacujemo root i boster za sada idemo ovako sledeca dva zalivanja:Znaci zalevanje za 3 dana. Šta cemo, kako cemo?
e to se trazi,bas ih dobro podsisisao to ce biti ekstra,videces uskoro benefeti,e sad dalje pisem ti 3 zalivanja unapred:ve je kako treba bit i nema nikakvih problema trenutno. Sto cemo dalje?