D
nemas potrebe da prehranjujes tako malo biozu i jos tako cesto,ja se nesecam da sam te to savetovao.Bice da si je pecno plantelom,odkut ti ideja da tako malu biozu hranis.Cesto zalivas,pusti sad da se osusi supstrat i sledeci put napravi razmak zalivanja na 5 dan po 1l vode i slavol samo 10ml svaki drugi put nista vise prehrana.Mentore, dan je 10. Pojavilo se svetlo zeleno zuto na liscu, sta mislis sta je? ph je 6.1-6.5, gnojim slavolom 5ml i plantelom list 5 ml na 2 dana u pola litra vode
ps ove crne tackice su od kamere
1.mozes bilo koji med bitni su ti hidrsati iz meda ,razmuti 3 kasike u redovnu vodu koju zalivas i to je to,jednom daj sad sledece zalivanje a zadnje zalivanje samo voda i to je to.još dva zaljevanja i to je to(nadam se). Interesuje me par stvari za finiš, pa da krenemo:
pa da to se tako radi,stavis rasvetu na 12-12 i za 21-25 dan one pokazu pol i posle promenis rasvetu na 18-6 i kreces revegetaciju kad vidis da su bacile pistile to su ti zenke,moze da hajde super ideja,ja tako stalno radim sa mojim menkama koje su regural.3. Kontam koju regularku pokrenut, pustit ih na 18/6 dok ova ne završi, pa onda na 12/12 za pokazivanje spola. Da li će se moći ponovo revegetirati? Kolike potove da uzmem kao početne, da izdrže tih mjesec dana?
mozda si je zakacio vodom pa ostala kapljica pa se sprzila svetlom,ali trebas autosa presadjivati sigurno je koren vec dosao do dna pota,vidi dal ces ga u out ili presadi i njega u veci pot pa da ga radimo u inu ako ne moze naci sajt.Automatiku se pocele cudne stvari desavat. Krenulo mu je lisce propadat samo od sebe, Jucer bio potpuno zdrav danas vec ima na par listica mrtva mjesta.
kad dodjes sposla daj mi slike treinawrecka da vidim mozda i on trazi nizi ph ili mu je malo jaka pot-h zemlja,nista bez slika.Critikal znaci oporavlja se.Eh sad da nebi rekli da trainwreck prosao neokrznut, i on je poceo nesto na krajevima listica ne vidi se jos dobro ni na oko dal zuti ili propada vidit cemo dok dodem s posla.
Bio je jos sat vremena u mraku poslje vode sumljam da da je to.mozda si je zakacio vodom pa ostala kapljica
lst mozes vec danas da pocnes na obe foto bioze,topiranje cemo od sledeceg zalivanja na obe uraditi,bitno je da se criticna vrati u normalu da bi mogli da je topiramo a mislim da hoce,e da ovo je bitno,posto smo criticnu zalivali sa vise vode ovaj put ako budemo topirali u istom danu a da bi uhvatili ritam da ih zalivamo u isti dan,criticnoj ces dati svega 0,5l vode a ovoj drugoj 1l vode cisto da se izjednace i da se obemama u isto vreme onda osusi supstrat jer mislim da 2,5l vode treba malo vremena da se osusi.Uglavnom tu smo prisutni smo oboje pa se dogovaramo sve uz put,cisto da najavim necu imati net 30,31 i 1 septembra,selim se pa dok mi servis opet prebaci resiver,ulazicu na telefon ali sa njega ne praktikujem nista da radim pa cu davati kratke odgovore samo da znas dok se ne udostupim sa redovnim netom i kompom.Ali bice tu kolega rkj420 koji ce me menjati na par dana ako se ja nejavim.Nego reci sto dalje, kad lst krece, topiranje, zalivanje cemo dogovoriti dan prije, razmak 4 dana?
Dogovoriti cemo plan unaprijed te dane i toe to, ako se zakoplicira zamjenik je tucisto da najavim necu imati net 30,31 i 1 septembra
da da zalijes ga sa 2l vode i 5ml rota mu smuckas i to je to.pa se za autosa dogovaramo uz put sta i kako on je sad sporedna stvar jer tamo u prirodi to ide svojim tokom,samo davati prehranu na vreme i to je to,lakse se pegleja stvari,kad ga presadis stavi puzomor oko nje u prstenu od 20cm i nadji da uzmes neoperoxdit u prahu da malo pofajtas po njoj i oko nje po rastinju drugom sve zavisi kakav to je sajt.da njega opet zalijem s obzirom da vani i dalje sunce przi i temp preko 33?
daDogovoriti cemo plan unaprijed te dane i toe to, ako se zakoplicira zamjenik je tu
povecavas vodu na 1l za pocetak a razmak u danima ostavi na 4 dan da zalivas.Root odmah dajes 5ml i ides svako zalivanje,power zumu daj sad fuul dozu i njega idi za sada svako trece zalivanje,super vit ides svako zalivanje do kraja growa on ide 1 kap na 4l vode ali ti odvojis od 4l 1l sa kojom zalivas.Podigni panel za 15cm da krenu malo da se izduzuju pa cemo kasnije spustiti,za vikend cemo poceti lst da radimo trening.Šta dalje?
moguce sto da ne da je zivotinja neka pojela.neko je ukrao autosa, nema ni korjenja tako da sigurno nisu zivotinje.
da to ne moze da se oporavi kad je list ostecenj.Dobar si lst uradio samo gledaj da list koji ti dodiruje zemlju stavi ispod njega neku vizit kartu da se list nevlazi nakon zalivanje.jedino tamo di se poceo susit tamo je ostalo.
da nastavljas da stimas ph ako ostavljas donje budove da sazre,ne brini nista ti kad mislis oberi ovo gornje pa cemo odmah nakon harvesta nahraniti jednom full doza da se ove donje jos pune,sta smo ono rekli kad je plan harvesta.Jelde nastavit ću štimat ph i dalje, jer ostavljam da doljnji sazriju. Negdje sam pročito da se zadnjih par zaljevanja ne štima, da izvuće sve iz lišća.
stavi odmah na 20-4 rasvetu i videces pozitvno desavanje a kad udje u jaci cveta tamo u 4-5 nedelji cvata jos cemo spustiti na 18-6.Ph moras da stelujes to je osnovna radnja.Sad nista ne zalivaj dok se dobro ne osusi supstrat da ne bih udavili koren,vodu od sad ides 1,5l za pocetak i daces fuul dozu planele list kad se osusi supstrat odnosno stavi 8ml na 1,5l vode i za dalje se dogovaramo kad vidim kako ce usvojiti tu dozu,sad joj je potrebno malo dusika zbog transakcije vege-cvat.planiram joj dat malo mraka dali je bolje 18/6
A ne znam sumljam da je zivotinja, ali sto je tu je. Sljedece godine ce bit pravi out s nekim zanimljivim strainovima. A pvom nek je laka zamljamoguce sto da ne da je zivotinja neka pojela
Sljedece zalivanje topiram? U cetvrtak zar ne? Krenule se formirat nove serije listova, pustim slike navece.Dobar si lst uradio samo gledaj da list koji ti dodiruje zemlju stavi ispod njega neku vizit kartu da se list nevlazi nakon zalivanje.
nema veze ako je pecnuta kraj je u svakom slucaju a prijace donjim budovima,onda sad do kraja voda samo ako si dao zadnji put prehranu,da ocistimo malo gornje budove i onda kad oberes taman damo jos jednom prehranu i to je to,i to cemo dati svega pola doze samo prehrane.Izgleda da sam je malo pecno hranom, neki vrhovi listova se počeli savijat prema dole, i neke sitne bijele flekice, al to je na nekih 5-6 listova. Plan berbe je oko 10.09, dok prođe vodeno čišćenje
ako padne zalivanje u cetvrtak tad das svima ipak po 4ml roota da se osiguramo od stresa voda ide jeli na 1l osim criticnu koju ces sa manje vode zalivati ovaj put samo i onda kad sve to udje u sistem topiras u petak,ono sto je bitno da prodje od zalivanja 24h da taj root lepo udje u sistem i posle nema beda.Sljedece zalivanje topiram? U cetvrtak zar ne? Krenule se formirat nove serije listova, pustim slike navece.
krecemo sa guaonom defitivno,znaci 5l vode ide tu nista nemenjamo,kad stavljas guano njega prvo rastopis u neku casu ili posudicu u 2dl vode i onda sipas u balon i promuckas dobro pre zalivanja,krecemo za sada svega sa 2 male pune kafene kasicice to je oko 10-15g tako negde i onda pratimo do sledeceg zaivanja ako to usvoji dobro odmah idemo i nahnadno zalivanje sa guanom ista doza i tek posle toga idemo voda+slavol,znaci dva puta prehrana pa voda ako se naravno da tako raditi ali mislim da hoce,a svojovremeno ako prodje dobro te dve kasicice onda cemo kasnije povecati na 3 kasicice,za sada idemo ovako.,dal da kupim novu dozu il krenemo sa guanom?evo slikice
može šefe!hvalakrecemo sa guaonom defitivno,znaci 5l vode ide tu nista nemenjamo,kad stavljas guano njega prvo rastopis u neku casu ili posudicu u 2dl vode i onda sipas u balon i promuckas dobro pre zalivanja,krecemo za sada svega sa 2 male pune kafene kasicice to je oko 10-15g tako negde i onda pratimo do sledeceg zaivanja ako to usvoji dobro odmah idemo i nahnadno zalivanje sa guanom ista doza i tek posle toga idemo voda+slavol,znaci dva puta prehrana pa voda ako se naravno da tako raditi ali mislim da hoce,a svojovremeno ako prodje dobro te dve kasicice onda cemo kasnije povecati na 3 kasicice,za sada idemo ovako.