I da Badi kada je najbolje da stavim semenke da klijaju, pročitao sam da je najbolje krenuti u 4-5.mesecuMaki320
Inače je loli najbolje napraviti prije prebačaja na 12/12, sad u cvjetanju se radi defolijacija
Lollipopping Cannabis: How to Do It Right! | Grow Weed Easy
by Nebula Haze Lollipopping a growing cannabis plant means to remove most growth from the bottom of the plant that aren't getting light, while leaving untouched all the vegetation and bud sites at the top of the plant. This marijuana lollipopping tutorial will teach you how to increase your...www.growweedeasy.comCannabis Defoliation Tutorial To Increase Yields | Grow Weed Easy
Controversial defoliation can increase your yields dramatically indoors... but removing leaves is for advanced growers only! When done wrong, defoliation can kill your plants!www.growweedeasy.comgogs666
Šta tebe muči da mi je znat...pročitaj pravilnik
Farmer420
Ajde bar ih je zalijevao kako spada, dobro one izgledaju...ova jedna je čak fino istrenirana, a ovu drugu samo još malo raširi sa LST...za početak savini taj najviši vrh
Bongarić023
Uredu, još je rano za van ali imaš taman vremena da se pripremiš kako treba. Kad savladaš teoriju od klijanja do berbe, pokušaš to primjeniti u praksi...ja sam tu pa uskočim ako zapne
Vanjsko Uzgajanje
Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za vanjsko uzgajanje.www.vutra.orgAndrey
A kakvo je svjetlo, CFL, LED...?