Pozdrav ekipa
Nije me bilo koji tjedan,imao sam puno posla privatno, a i sve je bilo ok.
Nadam se da je i kod vas svih tako.
Strain-Super Skunk ali od White label, mislim da je to neka kao kcer firma od Sensia. Htio sam jaku indicu zbog izrade ulja.
Kraj treceg tjedna.
Od treninga samo LST, nisam ih topirao.
U HPS boxu, LST sam radio na način da biljke idu u slovo U(u sredini niže, "vani" na rubovima više, da postignem otprilike jednaku udaljenost do zarulje.
Na LEDU ista udaljenost, pošto je ploča velike površine,a ne samo jedna zarulja.
Ph 6,2 do 6,6.
Temp 24,25,vlaga od 40 do 55 ponekad ali spustam odma cim dođe do visih brojeva.
Biljke su prosle sito i reseto, mjenjale su lokacije i svijetla, ventilacije i protok zraka.
2 boxa, 120x120. Izrezana sredina, da svijetla idu iz jednog u drugi box.
U jednom je LED 530W,u drugom HPS 400W s Adjust a Wing reflektorom, M veličine.
Idem vidjeti iz prve ruke i usporediti učinak LEDa u odnosu na HPS. .
U LED boxu je 8 manjih biljaka koje su imale oko 4 tjedna vegu, prekrile su lijepo cijelu povrsinu.
Biljke iz LED kao da zavrsavaju brze, vec imaju crvene picile dok HPS to jos nema. Vjerujem da ce LED biti gotov prije 50og dana cvijetanja.
U HPS boxu su 4 biljke ali s preko 5 tjedana vege, popunile su skoro cijeli box.
Badi stavit cu sliku od lista biljke koja ima probleme. Lisce joj je svijetlije i dobila je crvenkaste tockice koje su presle u smeđe na jednom listu. Ostalih 11 sve izgledaju super, cak i tamno zelene ko da im je sasvim dovoljno hrane.
Moje pitanje je sta mislis da je za problem Badi?
Meni izgleda ko da joj je malo hrane i mislio sam joj sad dat jos vise pa pogledat.
Nakon 18 dana cvata su dobile 35 flores, 30 boost i pk 15ml. Gnojim svaki drugi put, a svaki put ide rhizo i zym.
Zaljevanje svaki drugi dan.
Lisce je dobivalo te tockice dosta brzo do zadnjeg puta kad sam joj dao malo vise hrane. Onda je usporilo i sad izgleda bolje, tako da zbog toga i zelenog lisca, cu joj dat jos vise sljedeci put osim ako kazes drugacije.
Mislim da sam uranio s PK, neki cvijetovi se udebljali ali na pola biljaka nisu.
Drugo pitanje je smijem li dati PK njima ponovo?
Mislio sam im ubacit sad kad idu samo rizo i zym.
Taj problem, mi se vjerujem desio jer nazalost neke pocele cvjetati prije, a neke malo kasnije. Tako je to jbg kad radis sa sjemenkama.
Govorio si da ga ti dajes samo jednom, ako se ne varam.
Mislio si jedan tjedan ili doslovno samo u jednom zaljevanju?
Ugl. Sensi tj White Label se po ne znam koji put pokazao jako cvrstim i pouzdanim, svakako preporučam.
Prednost kod sjemenki sto se mene tice, je sto mozete naletiti na neki cudesni pheno ili photo ili cak oboje.
Objaviti cu jos slika posle od jedne od tih super skunkova.
Braco, vjerujem da bi osvojila sva natjecanja, vidjet cete ju
Nadam se, od svega, da ce ispasti 2 puta po 60 ml ulja sto su dvije terapije za rak i meni jos za pušiti. Nez kolko vi al ja najcesce ispusim dnevno 5 komada po gram.
Jedna terapija ide rođaku od prijatelja kao poklon, a drugu ostavljam za sebe. Meni je doslovno cijela obitelj poumirala od raka pa ja to preventivno.
Sljedece na redu je povratak na Barneys farm, sto me uvijek veseli
Uzeo sam Wedding cake, Purple punch,Glookies i par autosa za ljeto.
Svima zelim sretan i uspjesan grow.
Poyy