Zalila sam po cijelome pozu, ali fleka se smanjuje prema biljčici, valjda ona više zadržava vlagu, boooosilvester
Naravno, smo upadaj...kakav je plan?
nthrax
Sa čime gnojiš, koliko često i u kojim dozama? Koliko je lampa udaljena?
Ništa strašno, malo je pecnuta na vrhovima ali izgurat će do kraja. Ako se ne varam sad cvjeta već nekih 6 tjedana, bit će gotova za nekih 3 tjedna
Željaživota
Odlično, lijepa je biljčicaali kad zalijevaš zalij skroz do ruba pota kako bi se korijen mogao širiti. Ne boj se, slobodno zalij cijeli pot...od samog početka čim niknu zalijevam skroz do ruba i nikad problema. Nije mi jasno čemu to zalijevanje samo oko biljke, vidio sam da dosta vas to radi u početku pa i neki iskusniji, ali tako ćeš tek napraviti problem.
Rastadamus
Hermafrodit
A jebemu to ce bit onda u buducnosti kad napravim pravi box poato je ovo bilo sklapanje na brzaka ata mi se naslo pod rukomJa bih to držao na otprilike 30 cm, ispod toga ne bih išao.
Spuštao si pH kad je išla čista voda ili?Ugl ja sam korigirao pH dodajući pH minus u vodu
Nije mi jasno šta hoćeš reć, pH - ionako ne stavljaš napamet, ako je pH vode nakon mjerenja viši pa si ga spuštao otprilike na 6.5 to je sve ok. Ako je na redu gnojivo ista stvar...nakon što si stavio gnojivo, valjda izmjeriš i vidiš najprije na čemu si...ako je pH otprilike oko 6.5, a trebao bi biti jer Hesi korigira pH nema ga potrebe spuštati...čak i da je bio malo viši kako kažeš 6.8, ako si ga cijelo vrijeme spuštao na otprilike 6.5 opet ok. Ako si cijelo vrijeme ciljao pH 6.5, nisi mogao zakiselit zemlju. Ili hoćeš reć da je pH nakon mjerenja bio 6.5, a ti si ga još išao spuštat? Jedino tako bi napravio problemMislim da sam samo zajebao zemlju dodajući pH minus..